Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmidaButsu

Fotka demonów iluzji umiecie zrobić takie zdjęcie?

Polecane posty

4 minuty temu, BoniBluBalbina napisał:

A można wiedzieć skąd wziąłeś niusa jakobym była ruda? Masz urojenia żałosny chłopie. Oczywiście ze są ładniejsze. Przecież nikt nie przeczy ale to ty masz podnietę z jakieś taniej laski za hajs bo naturalnie by cię nie chciała nawiedzencu. 

Ale zazdrościsz mi. Chyba tak... 🧶🧐

Kiedy to było, ktoś pamięta?;) A pamiętam pierwszy raz mnie bolały jajka.😎 Ale to lata świetlne temu. Gratuluję.😈

1 minutę temu, BoniBluBalbina napisał:

Nie sądzisz ze jesteś już zbyt dużym chłopcem by krytykę swojego zachowania tłumaczyć zazdrością? Udaj się do psychiatry. I nie odpowiedziałeś na pytanie dlaczego jestem ruda w twoim mniemaniu. Demon iluzji ci powiedział?

O tym że jesteś ruda to wiem bo Cię spotkałem gdy szlas w towarzystwie jakiegoś pedału. Oliwa. Demony są wszędzie 👹

Gość BennieAndTheJets1

Gościu skończ z psychodelikami

Przed chwilą, BoniBluBalbina napisał:

Naprawdę udaj się do psychiatry bo wiara we własne urojenia złe się może skończyć. 

👾🔫

5 minut temu, BoniBluBalbina napisał:

Naprawdę udaj się do psychiatry bo wiara we własne urojenia złe się może skończyć. 

To przyznaj że nie jesteś Ruda 👾

1 minutę temu, BoniBluBalbina napisał:

No dokładnie. Tak może się skończyć jeśli uwierzysz we własna iluminacje demona iluzji i innych pierdow które sprawiają ze za seks musisz płacić panience z okienka. 

No i co0? A mnie to nie wolno? Hahaha dziwne.

1 godzinę temu, BoniBluBalbina napisał:

No dokładnie. Tak może się skończyć jeśli uwierzysz we własna iluminacje demona iluzji i innych pierdow które sprawiają ze za seks musisz płacić panience z okienka. 

Kto bogatemu zabroni😎 Ty na pewno nie Masz nic do powiedzenia co mi wolno a czego nie.😜 A sama już wiesz podświadomie że brednie moje okażą się dużo bliższe prawdzie niż sobie to wyobrażasz. Bo ja byłem iluminowany. 🙀 A ty nie. I o to masz żal do mnie. Wstydu nie masz😈😉

Fotografowałem rowerek kici i zamiast roweru powychodziły Demony samsary 🙁 no serio, dowodów macie w postaci trzech zdjęć bez jakiejkolwiek obróbki. 🤷

Jestem ciekawy co eksperci powiedzieliby na temat tych zdjęć. 

Podkreślam obiektem zdjęcia był rowerek Panienki 😉

2 godziny temu, BoniBluBalbina napisał:

A można wiedzieć skąd wziąłeś niusa jakobym była ruda? Masz urojenia żałosny chłopie. Oczywiście ze są ładniejsze. Przecież nikt nie przeczy ale to ty masz podnietę z jakieś taniej laski za hajs bo naturalnie by cię nie chciała nawiedzencu. 

Gdzie ja piszę o lasce ty pomylencu?

Ktoś jest również zazdrosny o divę o której w tym temacie nie napisałem jednego słowa? Tylko BBB 🤣😭

2 godziny temu, AmidaButsu napisał:

Zresztą czemu mam się czegos wstydzić skoro wstydu nie mam 😎

BBB która zazdrości mi Kici też go nie.ma za grosz.