Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Likelike

Owulacja - jak to jest

Polecane posty

Hej dziewczyny. Wytłumaczcie mi jak to jest, bo ja się już pogubiłam 😞 Staram sie o bobaska i moje cykle wariują, nie wiem co się dzieje. 2.09 (15 dc) robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, następnego dnia wyszedł już negatywny. Więc uznałam, że owulacja wystąpi 3 lub 4 września. Jednak dopiero w następnym tygodniu tak od 7.09 do 11.09 miałam lepki, mokry śluz. I nie wiem teraz czy mimo pozytywnych testów mogła mi sie przesunąć owulacja? o co chodzi?

Dnia 17.09.2020 o 20:06, Likelike napisał:

Hej dziewczyny. Wytłumaczcie mi jak to jest, bo ja się już pogubiłam 😞 Staram sie o bobaska i moje cykle wariują, nie wiem co się dzieje. 2.09 (15 dc) robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, następnego dnia wyszedł już negatywny. Więc uznałam, że owulacja wystąpi 3 lub 4 września. Jednak dopiero w następnym tygodniu tak od 7.09 do 11.09 miałam lepki, mokry śluz. I nie wiem teraz czy mimo pozytywnych testów mogła mi sie przesunąć owulacja? o co chodzi?

Cześć. Powiem ci tak tez pierwszy raz używałam testów i mi wychodziły dodatnie przez kilka dni no i oczywscie współżyłam i co okres przyszedł. Wiec powiem Ci tak zalezy jaki kolor miała ta kreska testowa. Bo niektóre dziewczyny wyjdzie im dwie i już myślą ze maja owulację wiec kreska musi być takie samego koloru lub ciemniejsza. Masz napewno tam instrukcję. I oczywiście dodając owulacja moze byc ale nie musi. Wiec na luzie mierz sobie temp. Może się wspomagać tymi testami. No i tez patrz na śluz ja w tym cyklu stawiam na śluz zobaczymy co wyjdzie.