Wiola43 0 Napisano Wrzesień 21, 2020 Witma mam 21 lat 3 lata stosowalam plastey Evra ,21 sierpnia skończyłam ostatnie opakowanie. Czy możliwa jest ciaza? Jeśli stosunki odbywały się bez żadnego zabezpieczenia oraz nie było też stosunków przerywanych? 18 września powinna wystąpić miesiączka ale jej nie ma cykle mam c 27 ,28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Wrzesień 22, 2020 A robiła Pani test z porannego moczu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madziorania 3 Napisano Wrzesień 23, 2020 Ciaza zawsze jest mozliwa. Jezeli nie uzywasz zadnego zabezpieczenia to zrobilabym test ciazowy i miala spokoj glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Wrzesień 26, 2020 test z moczu, a najlepiej badanie z krwi beta hcg. Ogólnie też dobrze prowadzić domowy monitoring cyklu, ja mam cyclotester. Generalnie jest tak,ze zdarza się, że ta owulacja się nam przesunie, a jak na codzień to obserwujemy to widać co jak i kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Wrzesień 26, 2020 Aby wnioskować cokolwiek dobrze jest regularnie sprawdzać fazy cyklu na testerze (ja mam Afrodytę). Moim zdaniem jest możliwa ciążą i trzeba zrobić test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach