oluwinka 0 Napisano Wrzesień 28, 2020 Cześć! Zastanawiałam się, czy ktoś z Was miał może co czynienia z armaturą firmy KFA? Szukam ciekawych, a niedrogich rozwiązań do mojej nowej łazienki i czytałam o nich całkiem dobre opinie w Internecie. Często też widuje ich baterie u znajomych. Co sądzicie o ich produktach? Sprawdzają się Wam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igunia 0 Napisano Wrzesień 29, 2020 Korzystam z produktów KFA od lat i jestem bardzo zadowolona Mam zarówno baterie, grzejniki, jak i parawan nawannowy. Są wykonane z dobrej jakości materiałów i bardzo fajnie wykończone. Firma zdecydowanie godna polecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Wrzesień 29, 2020 17 godzin temu, oluwinka napisał: Co sądzicie o ich produktach? Sprawdzają się Wam? Kiedyś były niezłe. Od dawna jednak to zwykłe Chińczyki. W większości szajs taki sam jak wszystko w markecie. Ponoć tylko kilka modeli jest OK? Ja jeszcze nie trafiłem na taki choć kupowałem nawet z najdroższej serii. Nie polecam. To już lepiej w Lidl baterię kupić. Serio, są lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roberto007 0 Napisano Listopad 4, 2020 Armatura od nich to akurat nie wiem, jak się sprawdza, natomiast w całym domu mamy ich grzejniki aluminiowe. I o nich mogę powiedzieć tylko tyle, że są naprawdę bardzo dobre. Zwłaszcza w salonie, gdzie mamy te takie charaktertystyczne, grafitowe, no to po prostu bomba Do tego warto dodać, że ta aluminiowe grzejniki są mega oszczędne, zwłaszcza jak porównać je do starych, żeberkowych, żeliwnych. To to jest naprawdę "niebo a ziemia" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adpal 0 Napisano Listopad 8, 2020 Jak armatura to raczej https://deante.pl Polska firma z jakością produktów marek hansa hansgroge etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luszka 0 Napisano Czerwiec 14, 2021 ja kupiłam w Cermagu - mają na prawdę spry wybór armatury i to różnego rodzaju! jak dla mnie to się okazało super rozwiązanie także bomba! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mimi32 0 Napisano Styczeń 18, 2023 Firm produkujących armaturę jest sporo. Myślę, że warto porównywać oferty i modele. I nie ma się co kierować samą marką. Rzuć okiem tu na przykład https://www.ekspercilazienek.pl/pisuary , na pisuary. Mega funkcjonalne, praktyczne, estetyczne i jak widać, w szerokim asortymencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach