Electra 1973 Napisano Maj 4, 2021 (edytowany) Odczuwam wstyd, gdy to czytam, ale nie szkodzi masakra Edytowano Maj 4, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 4, 2021 (edytowany) 49 minut temu, TakiTamJeden napisał: Czesc, Co u Ciebie? Czy jesteś zdrowa? Co w pracy? Czy wszystko ok? Czy masz problemy, czy jest Ci dobrze? Czy moge w czyms pomoc? Jak sie dzis czujesz? Czy jestes szczęśliwa? Dobrze, dziękuję. Tak. Ok. Tak. Nie mam, jest. Tak, nie odkopuj historycznej siary. Tylko ja mogę być tak sprytna i yebnieta by niemoc umysłową uwiecznić na forum Dobrze, zmęczona. Na 75%. P. S Nie interesuje mnie co u Ciebie, choć dobrze życzę. Dzieki za każde dziś !!!!!!!! Edytowano Maj 4, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 6 godzin temu, duży ogórek napisał: Kto to był zdradzisz? Czy to ważne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 5, 2021 2 minuty temu, Mieczwpochwie napisał: Jak będziesz za gorzki to Cię wyplują, jak za słodki to wpier/dolą razem z papierkiem. Bądź sobą jeżeli potrafisz. Te Twoje teksty są rodem z Harlequinów. Nic tak nie śmiesz jak sztuczność. Daj spokój! Psujesz mi dobry humor. Daj spokój, ten ukryty przekaz ma swojego adresata (albo raczej adresatke) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, Mieczwpochwie napisał: Jaki ukryty? To widać jakbyś na murze napisała czerwoną farbą i dużymi literami. Czy on ludzi ma za idio/tów? Mewa, ogarnij się bo stracę cierpliwość Samiec jest przejrzany, ale idzie w zaparte kto chodzi ten wychodzi, czy jak to tam leciało .. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 5, 2021 6 minut temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: No i widzisz: właśnie dlatego życzyłem mu smacznej kawy z croissantem. Tak dla równowagi, bo gdybym życzył tego tylko kobietom to od razu niektóre z kafeterianek widziałyby w tym tylko podteksty A tak to tylko zostaniesz posądzony o skłonności homo hehe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 5, 2021 Przed chwilą, Mieczwpochwie napisał: Rozpieszczasz mnie Qwerty82 Llllllllubisz to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 5, 2021 Przed chwilą, Mieczwpochwie napisał: O taaaakkkk! Szczególnie w Twoim wydaniu niecnoto Zapraszam cie do siebie, mam kilka golebi do przepedzenia z balkonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 5, 2021 29 minut temu, Qwerty82 napisał: Daj spokój, ten ukryty przekaz ma swojego adresata (albo raczej adresatke) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 5, 2021 Lekcja trzecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 5, 2021 Widzisz tylko połowę obrazka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 4 minuty temu, duży ogórek napisał: W zasadzie nie, chyba była choroba jakaś depresja, pisać do kogoś nawet nie wiedziałaś do kogo . Niewidzialny przyjaciel. Nie miałam go w przedszkolu to na starość mnie naszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 Mogę Was prosić o zamknięcie tematu? Pogaworzcie sobie na innym, proszę. Nie mogę na to patrzeć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 (edytowany) . Edytowano Maj 5, 2021 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Ja też nie, ale co robić? Widzisz sama jaka jest i wszędzie za mną przylezie Nie wiem o czym mówisz. Temat zamknięty, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, Mieczwpochwie napisał: Jak już będziemy na tym piwie Cacao to mam małą prośbę. Nie zalej pały na smutno Gdzie inni się biją, Mieczwpochwie korzysta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 Przed chwilą, samiec_mewy_srebrzystej napisał: Chociaż Ty zachowuj się uczciwie jeśli ona przekłamuje. bo pamiętasz (a jak nie pamiętasz to ja mam oryginał) prośba o wyrozumiałość dla autorki wątku o mnie i Poka, wątku założonego przez autorkę z dobrego serca. I że prosiłem jedynie by za to dobre serce nie spotkało ją przejechanie.. Wszystko, nie dorabiaj. Nie wiem, jak to możliwe, Mewa, ale ja wyciągnąłem podobne wnioski. Jak Ty to robisz, że wszyscy zespołowo się mylą? 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 A ja o kogo, bo już się zgubiłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: No Ty tak samo. Uważaj i posłuchej.. Pierwsza sprawa: w twoim wykonaniu to "rewia zazdrości". Po drugie: nie rozumiesz privów! Jasne? Ale... ja nie mam privów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 Oyesu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty82 898 Napisano Maj 5, 2021 Obstawiam dzisiaj wieczorna pora pozegnanie samca. Stawiam dyche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 Może wróci pod innym nickiem. Ja nic do niego nie mam, ale widać, w jaki target celuje, tylko obawiam się, że mimo poprzednich sukcesów robi to nieumiejętnie. Czasem warto postawić na szczerość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 Przed chwilą, 90%cacao napisał: Jakich sukcesów? Raz "wyjał" na spotkanie laskę lat 19. I mean.. niby "nie wiedział", bo na sam koniec sie dowiedział. ale to go nie zniecheciło Laska zachwycona nie była najwyraxniej, bo zbyła go klasycznym tekstem: "chce się wyszaleć" -czytaj: dupy mi nie urywa jak na ciebie patrze, wiec nie będziesz mi ku...sków innych blokował zwiazkiem Druga..tez jakiś niewypał a teraz ma psychoze, że one tu konta zakładają i go śledza ja tez niby miałam być takim kontem Wszystkie kochajo !!! Pana Tik Taka Zrozumiałem, że z jakąś z nich był w związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 5, 2021 Rozumiem, że priwy tu opisujecie. Haha żałosne. I to są niby dorośli ludzie. Beks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, BoniBluBabciaBandzior napisał: Rozumiem, że priwy tu opisujecie. Haha żałosne. I to są niby dorośli ludzie. Beks. Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BoniBluBabciaBandzior 977 Napisano Maj 5, 2021 1 minutę temu, 90%cacao napisał: wypad nie-żałosna (od kiedy? :D) babka gumowe ucho ("mam wyebane" ale zawsze na posterunku i z uchem przy scianie) Beeks Ty masz 35 lat zachowujesz się jak ciocia, która chce być kul wobec nastolatków. Stara a poyebana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Maj 5, 2021 Privy niech pozostaną na privie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach