Wielbiciel pięknych nóg 8 Napisano Październik 15, 2020 Co myślicie o jego vlogach, live....Ostatnio po kilka tysięcy ludzi uczetniczy w jego live Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszkamiki 9 Napisano Październik 17, 2020 jest w nim coś irytującego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielbiciel pięknych nóg 8 Napisano Październik 18, 2020 Ciekawe... ja tego jeszcze nie zauważyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linuszka 126 Napisano Październik 18, 2020 Jeden z niewielu kanałów commentary, który jestem w stanie słuchać. Fakt, trochę specyficzno-irytujący styl bycia ma chłopak, ale jakoś nie przeszkadza mi to za bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gumiber 69 Napisano Październik 22, 2020 Na pierwszy rzut oka ok, no ale... Po co on się tak uwzial na tą Klaudelize? Przecież widać że z nią coś nie tak. Mógłby się zachować dojrzalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dajmiherbatke 76 Napisano Październik 22, 2020 11 minut temu, gumiber napisał: Na pierwszy rzut oka ok, no ale... Po co on się tak uwzial na tą Klaudelize? Przecież widać że z nią coś nie tak. Mógłby się zachować dojrzalej Filmy o Kladelizie sie klikają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielbiciel pięknych nóg 8 Napisano Październik 25, 2020 Mimo wielu filmów o tej lasce wiem, że próbował jej pomóc w kwestiach związanych z działalnością na yt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach