Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MF2000

Srodek przeczyszczający

Polecane posty

Dzieciaki dorwały takie krople na przeczyszczenie Pikopil  i syn dolał tego do herbaty którą wypiła córka (8 lat) było tego ok puł buteleczki i na razie nic niej nie jest , ale w ulotce pisze że to działa po kilku godzinach i nie wiem czy to przejdzie samo czy zabrać ją do szpitala

26 minut temu, MF2000 napisał:

Dzieciaki dorwały takie krople na przeczyszczenie Pikopil  i syn dolał tego do herbaty którą wypiła córka (8 lat) było tego ok puł buteleczki i na razie nic niej nie jest , ale w ulotce pisze że to działa po kilku godzinach i nie wiem czy to przejdzie samo czy zabrać ją do szpitala

O qurła u was to strach czegoś się napić😜

Jak  jest sześcioro  to naprawdę nie upilnujesz a te krople dawałam 5-latkowi ,który sobie coś ubzdurał i nie robił kupy po kilka dni (jakoś to potrafił zatrzymać)  i po tym nie miał wyścia  (na pierwszy raz to sama wzięłam na próbę 12 kropel i rano mnie przeczyściło ale nie mocno) no ale po tym to nie da się zaciskać pośladków i trzymać moja wina zostawiłam w kuchni ,a starszy wiedział co to robi i zrobił kawał siostrze a ja się boję że tego było za dużo i może zaszkodzić

ale o co się spieramy , dla mnie nie mają smaku ale są słodkawe ale to nie jest jakaś zasada że krople nie mają smaku - a żołądkowe też nie? - może  myślisz o kroplach do oczu

w mojej rodzinie raz dzieciok wypił i nic mu nie było 😄 ból brzucha w nocy, ale to wszystko haha, miał szczęscie

coś zaczeło  się dziać była w toalecie choć mówi że  było normalnie dalej jakaś niespokojna