Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma

Dzieci najprawdopodobniej w czwartek nie wruca do szkoły

Polecane posty

Armenia odnotowuje najwinksze rekrdy zakarzen  Covid -19 . Obecnie na dzien choruje   ponad 2 tys ludzi . Rekord zakarzeń mamy  2474. Minister edukacii informuje że jesli sytuacja djamentanie się nie zmini od czwartku  dalej bedzie kontynuacja zdalnej nauki . Sytuacja jest coraz bardzij grozna i nalerzy panowac nad sytuacja . Po za zamknintymi szkołami narazie nie wprowadza sie nowych  restrykcii . Nie mówi sie terz o wprowadzeniu stanu nadzwyczjnego . W keraju obowiazuje stan wojeny z racii z wojna w Arcachu ,  jest mindzynarodowy proces kwarantany , obowiazek maeseczek i rękawiczek w mijscach publicznych 

Dnia 24.10.2020 o 19:41, Różniczka napisał:

Chociaż możliwe za ma polskie obywatelstwo więc de facto w świetle prawa jest Polką.

nie mam Polskiego obywatelstwa

Dnia 26.10.2020 o 18:09, Różniczka napisał:

Myślałam że swoją przyszłość wiążesz z naszym krajem.

Mieszkałam w polsce 5 lat . Bardzo lubie Polskie al w Armenii jest mój dom

3 minuty temu, Różniczka napisał:

Zważywszy że w Armenii żle się dzieje to podejrzewam że Twój powrót do ojczyzny na obecną chwilę chyba jest niemożliwy.

ja jestem w Armeni juz od 2018 roku . Jescze mój maz zył jak sie preprowadilismy

obecnie wyjazd i wjazd do armeni mozliwuy jest droga smolotową granice londowe zmknint prez pandemie lot musi byc z presiadką przez Minsk

6 minut temu, Różniczka napisał:

Zważywszy że w Armenii żle się dzieje to podejrzewam że Twój powrót do ojczyzny na obecną chwilę chyba jest niemożliwy.

mysle że obecnie w Armenii samej jest bespiecznie zwarajac na dalekosc o d granicy hadsavanm to najbespicnijsze dla mnie miejsce

Przed chwilą, Różniczka napisał:

Żle Ciebie zrozumialam, gdyż myslałam że obecnie jesteś w Polsce, to super że mieszkasz w bezpiecznym miejscu, a tak poza tym mam pytanie jak obecnie się żyje w Armenii, ?

po  pokojowiej rewolucii   w 2018 jest lepij niz było wcesnije 

2 minuty temu, Różniczka napisał:

To super, cieszę się i mam nadzieję że w Górskim Karabachu astanie pokój i również będzie bezpiecznie.

❤️

Dnia 29.10.2020 o 17:39, Puchacz Rolny napisał:

Przypominam, że Polska, jak i niemal cały świat uznaje Górski Karabach za część Azerbejdżanu. Wystarczy popatrzeć na wszelkie publikowane mapy.

Bo tak jest wygodniej  . Sam fakt że Azerowie zrównali Arcach z ziemia swiadczy że to nie ich ziemia