Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loQeSientoPorTi

Rozterki

Polecane posty

Dlaczego mężczyzna najpierw patrzy i ciągle widać że go ciągnie .. potem udaje że wogole nie jest zainteresowany potem znów patrzy nie rozumiem i w dodatku nie robi nic znudziła mnie ta zabawa 

9 minut temu, TenY napisał:

Może myśli, że nie jesteś już zainteresowana... 🤔

nie wiem , nawet mnie unika ale zauważyłam że gdy nie patrzę to on patrzy dziwne to i wkurza mnie ta dziecinada 

34 minuty temu, loQeSientoPorTi napisał:

nie wiem , nawet mnie unika ale zauważyłam że gdy nie patrzę to on patrzy dziwne to i wkurza mnie ta dziecinada 

A czy Ty czasem nie pisałaś, że jesteś zajęta, ale podoba Ci się ktoś inny? 

17 minut temu, downhill napisał:

to czego sie spodziewasz i na co liczysz? masz męża? 

Mam ale nie jestem po ślubie , a czego się spodziewam szczerze nie wiem ciągnie samo nie umiem tego określić 

Przed chwilą, BoniBluBuka napisał:

Masz męża ale nie jesteś po ślubie. Ciekawe.

Nie łap za język ,źle się wyrazilam mam faceta ale nie jestem po ślubie a nie że mam męża kochana 

1 minutę temu, oinky napisał:

Ladacznica niedobtze

Na miano ladacznicy trzeba sobie zasłużyć ja się nie puszczam a zwyczajnie mam mieszane uczucia podoba mi się inny facet a to nie jakaś zbrodnia nie oceniaj ludzi po okładce bo zapewne ty święta nie jesteś 

1 minutę temu, downhill napisał:

co nie jest proste nie puscisz jednej galezi poki nie zlapiesz drugiej? tego nienawidze w kobietach sam mialem doczynienia z kims takim

Nie nic z tych rzeczy jestem kobietą z zasadami nie bawię w tego typu rzeczy osobiście jestem osobą niezależną radzę sobie doskonale we wszystkim nie muszę się trzymać kurczowo albo jednej albo drugiej a Nie jest to proste bo mam rodzinę i poprostu wyszło jak wyszło z tym głupim uczuciem i to wszystko czasem tak jest choć się nie chce samo przyjdzie ..

1 minutę temu, downhill napisał:

rozumiem i nie oceniam jeśli jednak stawiasz tak sprawe to p oco w tym grzebac? wiem jak jest byc po drugiej stronie i nie jest to fajne

może masz rację nie potrzebnie to rozgrzebuje dam sobie spokój a ty masz podobnie ?

45 minut temu, downhill napisał:

co nie jest proste nie puscisz jednej galezi poki nie zlapiesz drugiej? tego nienawidze w kobietach sam mialem doczynienia z kims takim

Atrakcyjna i godna uwagi, kobieta prawie nigdy nie jest całkiem sama i bardzo trudno trafić w okres kiedy powiedzmy zakończyła jeden związek, a jeszcze nie weszła w kolejny. Czasem jeśli zostaje porzucona, to jest w takiej jakby żałobie i może nikogo nie mieć, jednak jest to gorszy moment na nawiązanie znajomości, niż wtedy kiedy jeszcze z kimś jest, ale już chce zmiany i wie, że nie pasują do siebie.
Uważam, że większość mężczyzn o tym wie. To Ty jesteś jakiś dziwny i oczekujesz, że ludzie się dostosują do Ciebie, kiedy większość myśli inaczej. Facet który szuka kobiety musi zaryzykować, dać kobiecie szansę, bo może ona akurat chce zmienić partnera i ten z którym jest jej nie odpowiada. Trzeba dać szansę i zobaczyć jaka będzie odpowiedź.