Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kabanosy dojrzewające

Chora rodzina

Polecane posty

Założyłam konto, bo muszę sobie ulżyć. Całyczas słyszę że przynoszę wstyd rodzinie i sama powinnam się spalić ze wstydu - wiecie dlaczego? Bo uprawiam sport. Gram w tenisa/pływam/jeżdżę na rolkach/uprawiam gimnastykę sportową itd. Wg babci i mojej matki przynoszę im ogromny wstyd. Oprócz tego jestem morsem - to już jest tak okropne, że powinnam spłonąć na stosie. Czuję że jeszcze trochę i wybuchnę. Jakieś rady?

Mieszkam całkiem daleko, ale widujemy się na święta i inne okazje. Te dzieci to jest kolejny problem - wieczne pretensje że nie mam męża (jestem w długoletnim związku, ale nie chcę brać ślubu) i dzieci. Bo rodzenie dzieci to jest mój obowiązek - tak dzisiaj usłyszałam.

2 godziny temu, Kabanosy dojrzewające napisał:

Mieszkam całkiem daleko, ale widujemy się na święta i inne okazje. Te dzieci to jest kolejny problem - wieczne pretensje że nie mam męża (jestem w długoletnim związku, ale nie chcę brać ślubu) i dzieci. Bo rodzenie dzieci to jest mój obowiązek - tak dzisiaj usłyszałam.

A oni poza zajmowaniem się dziecmi i domem co robią? Nie twierdzę,że każdy musi mieć pasje, ale żyje w mysl zasady "kibic z dala sie nie wpirdla" i tego oczekuje od innych. Jak kto lubi to może mieć 7 dzieci, gospodarstwo domowe i prać ręcznie ale to ich sprawa. Ja tego lubic nie musze i tym bardziej robic i w ogole nie wchodze w dyskusje. 

9 godzin temu, KateZRzeszowa napisał:

A oni poza zajmowaniem się dziecmi i domem co robią? Nie twierdzę,że każdy musi mieć pasje, ale żyje w mysl zasady "kibic z dala sie nie wpirdla" i tego oczekuje od innych. Jak kto lubi to może mieć 7 dzieci, gospodarstwo domowe i prać ręcznie ale to ich sprawa. Ja tego lubic nie musze i tym bardziej robic i w ogole nie wchodze w dyskusje. 

Są fanatyczkami religijnymi - dosłownie. Mama jeszcze pracuje. Ale ich jedyną pasją jest fanatyzm religijny