Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabelinka

Czy na studiach woleliście pracować z chłopakami czy dziewczynami?

Polecane posty

1 godzinę temu, Klaudia* napisał:

No też. Nikt mi nie musi doradzać, robić makijażu bo chodzi mi tylko o obecność 🙂

Koleżanki tak doradza czasem alby samej wyjść na tym dobrze, a tobie wmówią że dobrze np w czymś wyglądasz. 

1 minutę temu, Izabelinka napisał:

Jakoś moje odczucia są takie, że z dziewczynami to się jakoś rywalizuje która lepiej wszystko zrobi, przygotuję. A z chłopakami na luzie, a jak masz jakieś pomysły to spoko, jakoś można się z nimi dogadać 

W każdej sytuacji zawsze lepiej się dogadywałam z chłopakami 😉

Takich grupowych projektów to było niewiele... ale chyba częściej z koleżankami pracowałam 

9 godzin temu, Izabelinka napisał:

Koleżanki tak doradza czasem alby samej wyjść na tym dobrze, a tobie wmówią że dobrze np w czymś wyglądasz. 

Dlatego ja na prawdę nie potrzebuję porad koleżanek, a jeżeli chciałam się komuś podobać to facetowi, więc liczyłam się troszkę z jego zdaniem 🙂

3 godziny temu, manhunt napisał:

Właśnie wśród kobiet to jest bardzo częste zjawisko, że jedna drugiej tak doradza pod pozorem dobrej monety jak najbardziej niekorzystnie. To ma podłoże potencjalnej rywalizacji o kogoś i zarazem eliminowanie rywalki. Dochodzą jeszcze aspekty psychologiczne takie jak zazdrość, zawiść oraz wszelkie zaburzenia. A z punkty doktryn religijnych nic tak nie cieszy jak upadek bliźniego pod płaszczem troski o bliźniego. 

no dokładnie o to mi chodzi.

19 godzin temu, Izabelinka napisał:

wy dziewczyny, czy wolałyście pracować z koleżankami czy z kolegami? 

Z kolegami.