semiyazza 0 Napisano Listopad 4, 2020 Witam, mam pytanie. Ostatnio współżyłam z partnerem bez zabezpieczenia. Były to dni niepłodne, zaledwie 3 dni przed planowaną miesiączką. Krwawienie wystąpiło normalnie, ale czy jest możliwość zajścia w ciążę? Zastanawiam się czy powinnam zrobić test ciążowy czy nie jest to konieczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuperowaKochanaFiga 24 Napisano Listopad 5, 2020 Hej. Myślę, że szansa na ciąże zawsze jest, ale w tym przypadku raczej znikoma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Listopad 5, 2020 No niewiele napisałaś... Miesiączki występują regularnie? Bez zabezpieczenia to zawsze jest większe ryzyko. Owulacja czasem się przesuwa z różnych powodów. Warto sobie to kontrolować, np. na testerze owulacyjnym ze śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
semiyazza 0 Napisano Listopad 5, 2020 3 godziny temu, Sylwusia napisał: No niewiele napisałaś... Miesiączki występują regularnie? Bez zabezpieczenia to zawsze jest większe ryzyko. Owulacja czasem się przesuwa z różnych powodów. Warto sobie to kontrolować, np. na testerze owulacyjnym ze śliny Cykl u mnie trwa różnie od 20 do 30 dni, a jeśli chodzi o owulacje to myśle, że już byłam po niej ponad tydzień bo śluz wskazywał na dni niepłodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 6, 2020 17 godzin temu, semiyazza napisał: Cykl u mnie trwa różnie od 20 do 30 dni, a jeśli chodzi o owulacje to myśle, że już byłam po niej ponad tydzień bo śluz wskazywał na dni niepłodne obserwacja śluzu - okej super, ale to czasem nie wystarcza, a skoro masz cykle między 20 a 30 dni to jest spory rozstrzał, spróbuj ten tester może, co koleżanka wyżej pisała, jest dobry naprawdę. W aplikacji do testera możesz takie info o śluzie zapisywać, a na dodatek masz wyniki poziomu lh ze śliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Ja jako metody zabezpieczenia bez hormonów używam silikonowej wkładki Diafragma Caya, jest niewyczuwalna przez kobietę i partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach