Iluminacja 0 Napisano Listopad 5, 2020 Witam, Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne od trzech miesięcy. Potrafię mieć lekkie krwawienia srodcykliczne podczas przyjmowania tabletek. Tego miesiąca przez okres 7 dni po skończeniu opakowania i przerwy w przyjmowaniu nie krwawiłam z odstawienia. Minęło 7 dni i zaczęłam mimo tego kolejne opakowanie. Proszę Was o spostrzenia i doświadczenia w tym temacie. Ginekologa i to przez telefon :/ mam dopiero w połowie przyszłego tygodnia. Czy krwawienie srodcykliczne jest normalne? To raczej delikatna i gęsta krew która ma lekko brązowy codzień. Czy komuś zdarzyło się nie mieć krwawienia? Przejrzałam trochę fora ginekologiczne i opinie są naprawdę różne. Dzięki za wszelkie wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motylanoga 277 Napisano Listopad 6, 2020 21 godzin temu, Iluminacja napisał: Czy komuś zdarzyło się nie mieć krwawienia? Tak, może się tak zdarzyć, choć dla pewności lepiej zrobić test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Możesz spróbować mechanicznego sposobu antykoncepcji, ja używam wkładki Diafragma Caya, jest silikonowa i niewyczuwalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach