Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MocnaAga

Brak miesiączki

Polecane posty

Witam . Od lipca do września przyjmowałam żelazo w tabletkach ,ponieważ miałam stwierdzoną anemie  we wrześniu badania powtórzyłam i wyszło wszystkow porządku.  Wtedy okres miałam normalnie jak zawsze niestety we wrześniu przestałam brać żelazo i wyjechałam za granicę. We wrześniu i w październiku nie dostałam okresu i co dziwne przybierania dość sporo na wadze od września przytylam 5kg. W ciąży nie mogę być, ponieważ od marca nie mam stałego partnera, A w lipcu miałam przelotny  romans i od tamtej pory nie współżyje. Robiłam w sierpniu, październiku i teraz ostatnio testy i wychodzą negatywnie. Co się ze mną dzieje może ktoś miał już podobne doświadczenia? 

Myślę, że najlepiej udać się z tym do lekarza, a do monitorowania cyklu polecam monitor płodności Afrodyta Smart ze śliny połączony z apką na telefon, bardzo łatwy w użyciu i pokazuje w jakiej fazie się znajdujesz 

Idź do specjalisty, możesz zrobić betę z krwi, a na przyszłość pamiętaj, że zabezpieczenie mechaniczne to podstawa! Ja mam zawsze pod ręką błonę Caya

Niezależnie od tego czy prowadzisz intensywne życie seksualne czy wręcz przeciwnie, powinno się kontrolować cykl. Taki domowy monitoring cyklu na cyclotesterze pozwala szybko wykryć wszelkie zaburzenia