arbitrary 0 Napisano Listopad 8, 2020 Może głupie pytanie, ale jak nauczyć się grać w pokera? Chciałbym sobie zagrać z kimś oczywiście na żywo, ale po prostu nie umiem. Nie mam też z kim się nauczyć. Są jakieś kluby do których można się przyłączyć? Kiedyś może podjąłbym się gry na kasę, ale teraz to mnie tylko ogolą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hawky 0 Napisano Listopad 9, 2020 Można samemu grać tylko z blefowaniem gorzej. Chyba starej daty jesteś bo wystarczy zagrać w jakąś gierkę i tak się nauczysz bez problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abruptnorman 0 Napisano Listopad 10, 2020 W Polsce takie gry są nielegalne także chyba dużo nie poszalejesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brandao 0 Napisano Styczeń 3, 2021 Ja od siebie mogę zaproponować teraz w akcji świątecznej Epic Games wrzucił Solitairica. Karciana gra w bardzo fajnym wydaniu. A w jeszcze lepszym wydaniu i do nauki gry w jest wyśmienita gra Strip Poker od Polskiego producenta Torquemada Games. Interakcja da niezwykłą motywację do nauki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leono 0 Napisano Styczeń 4, 2021 14 godzin temu, Brandao napisał: Ja od siebie mogę zaproponować teraz w akcji świątecznej Epic Games wrzucił Solitairica. Karciana gra w bardzo fajnym wydaniu. A w jeszcze lepszym wydaniu i do nauki gry w jest wyśmienita gra Strip Poker od Polskiego producenta Torquemada Games. Interakcja da niezwykłą motywację do nauki. Sprawdzona dobra gra. Motywacja do nauki jest mega. Uwielbiam to, że cały czas są aktualizacje i nowe "postacie' :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach