Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hejter2506

Czy jest szansa na ciążę? Proszę o odpowiedź

Polecane posty

Witam

Mam bardzo ważne pytanie odnośnie możliwości zajścia w ciążę...Otóż uprawiałem seks z moją Dziewczyną w prezerwatywie oczywiście nie pękła a nawet się nie zsunęła w dodatku przed wyrzuceniem prezerwatywy do kosza nadmuchałem ją by upewnić się czy aby na pewno nie ma jakiejś mikrodziurki na szczęście nic nie pękło, jednakże był to dzień (14 października) Dzień owulacji....Od dnia (14 października) nie uprawialiśmy seksu aż po dziś dzień przed (14 października) Też seksu nie było...Obecnie spóźnia się okres mojej Dziewczynie 11 dzień...Dnia (6 listopada) 23 dni po odbytym stosunku postanowiliśmy zrobić test ciążowy i wyszedł negatywny...Dodam że jestem z lekka poddenerwowany bo 11 dni opóźnienia to już trochę długo :/....Moja Partnerka ma cykle które trwają (32-34 dni)...A obecnie jest 42 dzień cyklu i nic...Proszę o pomoc

Pozdrawiam

Najlepiej nich zrobi test, a do monitorowania cyklu polecam jej komputery cyklu MyWay, będzie mogła sobie tam wprowadzić informacje na temat swojego stylu życia, chorób itd i będzie jej pokazywał dni płodne/niepłodne.