Elena83281 0 Napisano Listopad 11, 2020 Mieliście kiedyś tak że umawialiście sie z kimś na "seks" bez zobowiązań ale chyba sie w tej osobie zakochaliście i tęsknota jeszcze was trzyma a tamta osoba nie chce już z wami kontaktu bo ma wylane i że chcecie mieszkać blisko tej osoby że nie wybieracie sami z siebie tylko przesz tą tęsknote chcecie mieszkać tam gdzie ta osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcdonald165 8 Napisano Listopad 21, 2020 Nigdy tak nie miałem, ale zapomnisz daj sobie czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Johny 46 Napisano Listopad 21, 2020 Katujesz się wspominkami ,to droga donikąd . Szukaj rozwiązania nie w rozmyślaniach o nim ,a działaniach skupionych na czymś całkowicie odwrotnym . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serduszko7 92 Napisano Listopad 24, 2020 Nie, nigdy nie umawiałam się na seks, dla mnie to obrzydliwe, nie wiem jak można tak kopulować z kimś bez uczyć, bez związku bo co? Bo cię p,i,z,d,a swędzi? Głupia moda z zachodu, kompletnie dla mnie nie zrozumiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach