Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 18, 2020 Cześć. Mam pytanie czy istnieje duża możliwość zajścia w ciąże po stosunku analnym z wytryskiem w środku a następnie gdy s****ma wycieknie i przedostanie się na palcu poprzez peeting do pochwy? Zaznaczam ze kochałam się z chłopakiem w dzień owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 18, 2020 Dodam ze peeting był dwie-trzy minuty po wytrysku w pochwie i w czasie pettingi na chłopaka palcach znajdowała się spora ilość sp***y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek321 1 Napisano Listopad 18, 2020 W tyłku* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iguana28 4 Napisano Listopad 19, 2020 Myślę że to możliwe skoro sperma dostała się do pochwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SuperowaKochanaFiga 24 Napisano Listopad 19, 2020 Dokładnie. Ryzyko jest duże, ale nigdy do końca nie wiadomo jak będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 19, 2020 Jest takie ryzyko, natomiast jeśli chciałabyś się dobrze zabezpieczyć w sposób mechaniczny polecam wkładkę silikonową Diafragma Caya, jest niewyczuwalna przez Ciebie jak i partnera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 30, 2020 Nie można określić, jak nie wiemy kiedy była owulacja... Na przyszłośc regularny monitoring płodności + zapis. Możesz kupić komputer cyklu i wszystko w jednym będziesz miała. Ja polecam cyclotester Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach