cm372 0 Napisano Listopad 24, 2020 Cześć wam, mam takie pytanie jestem po porodzie 2 miejsce i do tej pory karmiłam piersią , na wizycie kontrolnej poprosiłam o tabletki antykoncepcyjne jednoskładnikowe , jednak po dwóch tygodniach zanikł mi pokarm , czy biorąc dalej te tabletki antykoncepcyjne będzie dalej wysoka skuteczność czy się obniża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 24, 2020 ale co się obniża? generalnie po ciąży tak krótko, to najlepiej raczej metody mechaniczne, diafragma caya wskazana, czy coś podobnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 30, 2020 No raczej zanik pokarmu nic tu do tego nie ma. Możesz zawsze zabezpieczać się jeszcze jakoś dodatkowo. Różne formy antykoncepcji mechanicznej znalazłam na portalu naturalna płodność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Grudzień 7, 2020 Ja miałam spore problemy z tabletkami, przerzuciłam się na antykoncepcję mechaniczną i stosuję teraz wkładkę Diafragma Caya, sprawdź może i u Ciebie się sprawdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach