Olcia06 0 Napisano Listopad 25, 2020 Czy możliwe, aby doszło do zapłodnienia jeśli partner miał na sobie bieliznę? Gdy całowałam się z chłopakiem on zaczął mnie macać po intymnych okolicach, miałam na sobie majtki, były to moje dni płodne, na drugi dzień zaczął boleć mnie jajnik. Czy jeśli chłopak miał preejakulat na bieliźnie, to istenieje możliwość zajścia w ciążę? I mógł dotknąć mokrym miejscem moich okolic intymnych jest możliwe, że plemniki jakimś cudem znalazły drogę z okolic intymnych do pochwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysoki Jasiek 18 Napisano Listopad 25, 2020 Jak najbardziej jest możliwe. Zapłodnienie było niekompletne, więc dziecko na 90% urodzi się niepełnosprawne (może nawet bez głowy). Musisz wyjść na ulice i walczyć o swoje prawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olcia06 0 Napisano Listopad 25, 2020 12 minut temu, Wysoki Jasiek napisał: Jak najbardziej jest możliwe. Zapłodnienie było niekompletne, więc dziecko na 90% urodzi się niepełnosprawne (może nawet bez głowy). Musisz wyjść na ulice i walczyć o swoje prawa. Bardzo śmieszne, ale ja pytam poważnie, ponieważ na stronach nie ma dokładnej informacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wysoki Jasiek 18 Napisano Listopad 25, 2020 Jestem śmiertelnie poważny, wpadłaś w beznadziejny sposób, najgorszy z możliwych. Jak nie chcesz patrzeć na cierpienie swojego dziecka to wiesz co masz robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropka. 24 Napisano Listopad 25, 2020 Nie jesteś w ciąży. Nie martw się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Listopad 27, 2020 Niemożliwe jest zapłodnienie. Ale przy pełnym stosunku bez bielizny zabezpieczajcie się, polecam diafragmę caya jako ochronę mechaniczną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Listopad 30, 2020 Takie pytania mnie przerażają... Może zanim zabierzecie się do "roboty" to trochę edukacji. Polecam artykuły z portalu Naturalna Płodność, i o antykoncepcji i o planowaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama95 2 Napisano Grudzień 6, 2020 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Grudzień 7, 2020 Nie sądzę, ale ja stosuję wkładkę dopochwową Diafragma Caya, jest niewyczuwalna i bezpieczna, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach