ImTheOne 77 Napisano Listopad 26, 2020 Mile byly początki a teraz mam wrażenie że zostałem znienawidzony. Ile bólu mi przyniosla ta znajomosc, ale chyba nie tylko mi skoro tak mnie nienawidzi. Brak komunikacji słownej wszystko może zepsuć nawet najpiękniejsze uczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Listopad 26, 2020 Przede wszystkim brak komunikacji bo powoduje późniejsze niezrozumienie i problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 26, 2020 Tylko ja ostatnio probowalem rozmawiac oczywiście do niczego nie doszlismy a teraz podchody i nie potrafi sama. Można sie tak na kogos zablokowac na amen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Listopad 26, 2020 Można na amen , ale w moim przypadku ta druga osoba musiałam bardzo długo mi dawać w kość żeby tak się stało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 26, 2020 Ja moglem nieswiadomie to zrobic nie reagujac na te wszystkie oznaki ktore nie do konca byly jednoznaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Listopad 27, 2020 Ciężko tak ocenić sytuację nic więcej nie wiedząc , wiem tylko że jest różnica między robieniem takich rzeczy nieświadomie a robienie z pełną świadomością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 22 minuty temu, ImTheOne napisał: Mile byly początki a teraz mam wrażenie że zostałem znienawidzony. Ile bólu mi przyniosla ta znajomosc, ale chyba nie tylko mi skoro tak mnie nienawidzi. Brak komunikacji słownej wszystko może zepsuć nawet najpiękniejsze uczucie. Khmmmm.... Czy ty aby nie przesadzasz? Facet jesteś? Czy ...@ na kaczych łapkach? Brutalnie, sorry.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 Tak mam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Listopad 27, 2020 3 minuty temu, Santee napisał: Khmmmm.... Czy ty aby nie przesadzasz? Facet jesteś? Czy ...@ na kaczych łapkach? Brutalnie, sorry.. Widocznie bardzo wrażliwy facet , tylko nie wiem czy nie aż za bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 Analiza: Wbijasz się na forum dedykowane kobietom Płaczesz, jakiś to ty nieszczęsliwy Masz atencję "mamusiek" Czujesz się "zaopiekowany", jutro powtórka z rozrywki.. Może czas na psychologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 (edytowany) 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Widocznie bardzo wrażliwy facet , tylko nie wiem czy nie aż za bardzo... za bardzo, ewidentnie. ktoś powinien postawic do pionu, bo ojciec widocznie zaniedbał Edytowano Listopad 27, 2020 przez Santee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 jeśli tak ( tak domniemam ) nie wina OPa..po prostu zagubiony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 27, 2020 3 minuty temu, Santee napisał: Analiza: Wbijasz się na forum dedykowane kobietom Płaczesz, jakiś to ty nieszczęsliwy Masz atencję "mamusiek" Czujesz się "zaopiekowany", jutro powtórka z rozrywki.. Może czas na psychologa? W ostatnich dniach wyczuwam zbyt duża wrogość by cokolwiek zrobić, chce przeczekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, Santee napisał: jeśli tak ( tak domniemam ) nie wina OPa..po prostu zagubiony.. Kazdy by sie zagubil jesli ktos mowi jedno a robi drugie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, ImTheOne napisał: W ostatnich dniach wyczuwam zbyt duża wrogość by cokolwiek zrobić, chce przeczekać znowu ucieczka w nicnierobienie? Lenistwo.. Brak chęci, by zrobić COKOLWIEK, zmienić.. Masz ty na pewno balls? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, ImTheOne napisał: Kazdy by sie zagubil jesli ktos mowi jedno a robi drugie ..tja..tak najlatwiej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, Santee napisał: znowu ucieczka w nicnierobienie? Lenistwo.. Brak chęci, by zrobić COKOLWIEK, zmienić.. Masz ty na pewno balls? Nie znasz szczegółów więc nie rozumiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 Przed chwilą, ImTheOne napisał: Nie znasz szczegółów więc nie rozumiesz Nie musze znac troche juz Ciebie czytam tu. Wciaz jeczysz, jakis ty biedny. Wez sie za siebie po prostu, albo idz do psy. Niech ci wprowadzi terapie skuteczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 jak ojciec/matka nie naumieli, a masz coś wiecej miedzy uszkami niz drucik, to sobie poszukaj, poczytaj. wiedze zdabadz i zrob uzytek, zamiast oczekiwac od otoczenia ze wciaz bedziesz holubiony i noszony pod parasolka na rekach. Moze czas wstanac na OBIE nogi, jak facet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 (edytowany) 10 minut temu, ImTheOne napisał: Jeśli sie nie poczuwasz, zawsze masz wybor. Płci niebinarnych nam sie dzis sporo pojawiło nowych.. Tylko po co TU spamujesz wówczas? Wciąż mamusi brak? Edytowano Listopad 27, 2020 przez Santee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 27, 2020 33 minuty temu, Santee napisał: znowu ucieczka w nicnierobienie? Lenistwo.. Brak chęci, by zrobić COKOLWIEK, zmienić.. Masz ty na pewno balls? Sęk w tym ze raz zrobilem a teraz balansuje na krawedzi osmieszenia, a niewiasta nie ułatwia za bardzo zmiennoscia nastrojów, ale pisz sobie te mądre tezy może komuś pomogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, ImTheOne napisał: Sęk w tym ze raz zrobilem a teraz balansuje na krawedzi osmieszenia, a niewiasta nie ułatwia za bardzo zmiennoscia nastrojów, ale pisz sobie te mądre tezy może komuś pomogą FACET ( nie pi/zd@ na kaczych) po pierwsze dba o samorozwój. Robisz to? Zamiast siedzieć w necie, użalając się na forum dla KOBIET! może byś pobiegał 2km? Rusz d@pu w troki maminsynku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malutka Mi Napisano Listopad 27, 2020 1 godzinę temu, ImTheOne napisał: Tylko ja ostatnio probowalem rozmawiac oczywiście do niczego nie doszlismy a teraz podchody i nie potrafi sama. Można sie tak na kogos zablokowac na amen? Można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, Malutka Mi napisał: Można jak facet zamiast być facet jest c/i/pa nu to sorry...adieu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 27, 2020 1 minutę temu, Santee napisał: jak facet zamiast być facet jest c/i/pa nu to sorry...adieu ... Śmieszne sa twoje wypowiedzi z uwagi ze nue znasz kontekstu sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Santee 201 Napisano Listopad 27, 2020 3 minuty temu, ImTheOne napisał: Śmieszne sa twoje wypowiedzi z uwagi ze nue znasz kontekstu sprawy Kontekst jest OCZYWISTY! Wystarczy poszukać to , co juz tu wrzucałeś. Szukasz atencji "mamusiek" bo po prostu masz deficyty. Do psychologa Terapia W necie to co robisz określa sie jako spam Comprende? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ImTheOne 77 Napisano Listopad 27, 2020 Niech Ci będzie Ide spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach