gosc78 412 Napisano Listopad 28, 2020 Czy ktoś z Was ogląda kanały takie jak Pocieszajka i Karolina G? Oba kanały z UK, obie ogarnięte i ładne kobiety. Co myślicie o nich? Ja się uzależniłam i oglądam każdy film obu tych pań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dlaczego nie 0 Napisano Marzec 6, 2021 Ogladam Karoline G i My Beautiful Life. Obie sa z UK, Karole ogladam od kilku lat, Ania jest na Yt od niedawna, ale tez spoko. Takie normalne dziewczyny bez reklam i chodzenia na paznokcie co 2 tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosc78 412 Napisano Marzec 7, 2021 18 godzin temu, Dlaczego nie napisał: Ogladam Karoline G i My Beautiful Life. Obie sa z UK, Karole ogladam od kilku lat, Ania jest na Yt od niedawna, ale tez spoko. Takie normalne dziewczyny bez reklam i chodzenia na paznokcie co 2 tygodnie. To oglądaj jeszcze Pocieszajkę, też całkiem spoko kanał i zasługuje na więcej subskrypcji niż ma. Ostatnio wkręciłam się też we vlogi Megg, ale to całkiem inna bajka. Anię oglądam od czasu do czasu, fakt jest fajna babka ale czasami nudnawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach