Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chopaszek97

Ehh dziołchy i spotkania..

Polecane posty

Jeśli nie widziałeś się z pewną dziewczyną z 2 tygodnie a codziennie piszesz ustaliła termin na niedzielę w niedzielę mówi że zmęczona to jak to odebrać? Zwłaszcza jeśli się angażujesz i czekasz? Bo ja to odebrałem hmm zleeee.. Ja bym tak nie zrobił np 😚🙈

2 minuty temu, MlecznaCzekolada6 napisał:

Ma cię w dupju, a wie, że masz zator w jajach

Miendzy uda jaja i pójdzie dalej. Stopo hobbita

11 minut temu, Alain_Delon napisał:

No to słabo to wygląda. Kto inicjuje pisanie, odzywa się pierwszy?

Wzajemnie

Czyli jest zainteresowana kontaktem. Nie wpadałbym w panikę i czekał co zaproponuje. Może faktycznie była zmęczona a może jest to osoba, która lubi pisać z chłopakami i to wszystko. Sprawa wyjaśni się niebawem.

57 minut temu, MlecznaCzekolada6 napisał:

Ma cię w dupju, a wie, że masz zator w jajach

Jak ja paczam bardziej na to że się zauroczyłem czy co.. A nie mogę tego jej pokazać bo jeśli się spotykasz raz na 3 może 3.5 tyg to no. mam 23 lata Ona 22 mam 2 swoje teorie na ten temat i może któraś to prawda nwm.

1 minutę temu, Alain_Delon napisał:

Czyli jest zainteresowana kontaktem. Nie wpadałbym w panikę i czekał co zaproponuje. Może faktycznie była zmęczona a może jest to osoba, która lubi pisać z chłopakami i to wszystko. Sprawa wyjaśni się niebawem.

Chybaa chodzi bardziej o pisanie bo spotykać się raz na 3 Tyg to no.. 

Jeśli Ci to odpowiada to OK, jeśli nie to pogadaj z nią o tym i powiedz jej jak Ty to odbierasz.

3 minuty temu, Alain_Delon napisał:

Jeśli Ci to odpowiada to OK, jeśli nie to pogadaj z nią o tym i powiedz jej jak Ty to odbierasz.

Wiesz co.. Poruszyłem Raz ale ja chcem zachować klasę i porozmawiać o Tym w rl nie w necie chłopie a jak okazja jest raz na 3 tygodnie to no xdd 

12 minut temu, Alain_Delon napisał:

Czekasz z myślą że Ona też czeka na spotkanie bo Ci daje znaki jakieś a a tu dostajesz wiado że nie chce Jej się dzisiaj xddd