BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 30, 2020 Polecam panom z kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Listopad 30, 2020 JESTEŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 30, 2020 2 minuty temu, Bennie1 napisał: JESTEŚ Coś ci z nosa wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Listopad 30, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: Coś ci z nosa wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 30, 2020 Agresywny jakiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Listopad 30, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: Agresywny jakiś. Zrobiłaś w konia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 30, 2020 Przed chwilą, Bennie1 napisał: Zrobiłaś w konia. Ja na chwile. Zaraz wracam do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Listopad 30, 2020 1 minutę temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Ja na chwile. Zaraz wracam do siebie. No dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 30, 2020 Przed chwilą, Bennie1 napisał: No dobrze Będę się modlić tak czy srak Nawet gdy będę daleko w Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Listopad 30, 2020 Dlaczego poyeby futrzane i inne czepli zasrywaja mój temat. Człowiek wejdzie na chwile a tu sraka przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Listopad 30, 2020 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Chyba inceldół. Tu większość dziewice. Odpowiedź do R.I.P. tematu. Trafnie to określiłeś. Co raz gorzej się tu robi, może na plus dla nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach