emili90 0 Napisano Grudzień 1, 2020 W wyniku badania cytologicznego w opisie szczegółowym rozmazu przy komórkach nabłonka wielowarstwowego płaskiego jest oznaczone „głebokie” czy ktoś się orientuje co to oznacza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junicka 0 Napisano Grudzień 14, 2020 A nie lepiej żebyś w taki wypadku zgłosiła się do ginekologa? On Ci wszystko wytłumaczy i w razie czego zaleci odpowiednie leczenie. Ja tak właśnie zrobiłam i dzięki temu wiedziałam, że koniecznie muszę przejść kurację żelem papilocare. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hebrayska Napisano Grudzień 14, 2020 (edytowany) Dnia 1.12.2020 o 18:33, emili90 napisał: W wyniku badania cytologicznego w opisie szczegółowym rozmazu przy komórkach nabłonka wielowarstwowego płaskiego jest oznaczone „głebokie” czy ktoś się orientuje co to oznacza? Musisz się zgłosić do ginekologa. U mnie nigdy nic nie pisało tylko 2 lub 1. Też w tym tygodniu mam mieć wynik i wizytę.Tak to u nas działa, wynik i wizyta. Edytowano Grudzień 14, 2020 przez Hebrayska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach