BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 1, 2020 Jak poyebany od 2 godzin. Zaraz chyba coś mu zrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 Upiecz, zaproś sąsiada, podaj mu na stół i niech zje z uśmiechem na ustach. Bądź jak Wlad Palownik, nie miej litości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Tylko ty wnuku moje tematy ciągniesz. Choojowo tu i sztywno wtenczas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, Misiowie puszyści napisał: Upiecz, zaproś sąsiada, podaj mu na stół i niech zje z uśmiechem na ustach. Bądź jak Wlad Palownik, nie miej litości! Sąsiada miało być. Ale w sumie sąsiad jak Pitbull wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 Nie zauważyłem o psie pisałem ale jak i u sąsiada poprawy nie będzie po tym posiłku.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Głodna się zrobiłam przez ten opis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 Powiedzmy, że motywacja Ci rośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Do tego zawsze motywacja jest. Idę ugotować sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 Wrzuć filmik na sadola, ok? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 E tam przykro ci, psom było przykro. Już nie jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 8 minut temu, Misiowie puszyści napisał: Wrzuć filmik na sadola, ok? I to niby ja mam chory dzban mam wrzucić pyzy jak jem? Ze niby takie kripi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: I to niby ja mam chory dzban mam wrzucić pyzy jak jem? Ze niby takie kripi. Z mięsem te pyzy będą? A pies już nie szczęka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, Misiowie puszyści napisał: Z mięsem te pyzy będą? A pies już nie szczęka Bez niczego. Zamknął się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Oj było. Smutne pyski miały... Głupie nie są, widziały gdzie trafiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiowie puszyści 146 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: Bez niczego. Zamknął się. Może jest na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 1 minutę temu, Misiowie puszyści napisał: Może jest na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Znowu szczeka. To chyba jakas przybłęda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 2, 2020 8 godzin temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Tylko ty wnuku moje tematy ciągniesz. Choojowo tu i sztywno wtenczas Hej babko, do wieczorka mam czas udzielać się w Twoich tematach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Nie https://zapodaj.net/29ceaca5d7801.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 2, 2020 1 minutę temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Nie Twojego wnuka boli gardło, przewiał sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 2, 2020 Zyebal mi się mikrofon i nie mogę gadać na wykładzie, nie wiem co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, Bennie1 napisał: Zyebal mi się mikrofon i nie mogę gadać na wykładzie, nie wiem co robić Na migi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 2, 2020 3 minuty temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Na migi. Ku’rwa muszę to naprawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 🛠 ja idę spać bo nie ma sensu wstać. Dobranoc bo ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Teraz koty mialczo. Stanęły i się gapia na siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Jaki słodki grubas 🥰 jak ten co arbuza połknął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 1 minutę temu, kaspej ban 1 napisał: szczeka na złych ludzi, więc już wiesz dlaczego Długo nad tym myślałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach