Rozkmina2000 0 Napisano Grudzień 2, 2020 Przepraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 2 minuty temu, Dziewczynka z zapałkami napisał: Właśnie sobie uświadomiłam, że nigdy nikt mnie nie przeprosił. No chyba,że obcy przechodzień, który przez pomyłkę mnie trącił ramieniem. A chcę usłyszeć przeprosiny od : mamy rodzeństwa ojca przyjaciółek Itd itp Sama bardzo często przepraszam ludzi. Nie ma tak, że to się wraca i los mi to oddaje. Guzik prawda. A co ci to da? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 4 minuty temu, Dziewczynka z zapałkami napisał: Hm.. poczucie ,że jestem ważna i ktokolwiek zwraca uwagę na moje uczucia. Ale oczywiście tak nie jest , nie dla psa kiełbasa. Ani dla kota szpyrka. Zycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 1 minutę temu, Dziewczynka z zapałkami napisał: Kuźwa, boni a skąd czerpać takie wyj/eb/anie na życie jakie masz Ty? Jak nie być ofiarą losu? Daj mi jakiś przepis ,plis Ze starości. Kto ma być ofiara losu ten będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, Dziewczynka z zapałkami napisał: Hahaha może i tak. Ile masz lat, brutalna świnio? 56 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, Dziewczynka z zapałkami napisał: 78 Ty? To tym bardziej się nie przejmuj bo niedługo odejdziesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Przed chwilą, Dziewczynka z zapałkami napisał: Odchodzę!! Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Jakas wisniowe wyczuwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 2, 2020 Zainwestuj w stodole i zapałki dziewczynko bo zima idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach