pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 j.w. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 Jeśli przez 3 lata nic nie widziałam to tak jakby ich nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ShittyKitty 31 Napisano Grudzień 3, 2020 A o jakie zaburzenia chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Gorzej jakby kase ciągnęła a swoją rente na giełdę. Nie wiem o co ci chodzi ale pewnie o finanse. Jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 3 minuty temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Jeśli przez 3 lata nic nie widziałam to tak jakby ich nie było. A szczerość i zaufanie w związku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 5 minut temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Jeśli przez 3 lata nic nie widziałam to tak jakby ich nie było. Załóżmy, że sama widziałaś, a no i jeszcze ktoś z jego/jej rodziny puścił farbę. I co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 Przed chwilą, pigmalionija napisał: Załóżmy, że sama widziałaś, a no i jeszcze ktoś z jego/jej rodziny puścił farbę. I co? Nie wiem. Pewnie gowno. Ucieklabym. Jak każdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 1 minutę temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Nie wiem. Pewnie gowno. Ucieklabym. Jak każdy. Nawet jakbys go kochala? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 1 minutę temu, pigmalionija napisał: Nawet jakbys go kochala? xD Nie zamierzam fantazjować i się zastanowiac nad czymś co nie istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 1 minutę temu, BrutalnaBoniBlu napisał: Nie zamierzam fantazjować i się zastanowiac nad czymś co nie istnieje. To po chug tu jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 2 minuty temu, pigmalionija napisał: To po chug tu jesteś? A chooj cię to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 3 minuty temu, BrutalnaBoniBlu napisał: A chooj cię to? Ty jestes tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 (edytowany) 5 minut temu, Leżaczek napisał: Ja bym nie uciekł skoro przez trzy lata było dobrze, zresztą fobiczki są fajne Nawet te z fobią peeeeeennisa? Edytowano Grudzień 3, 2020 przez pigmalionija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrutalnaBoniBlu 175 Napisano Grudzień 3, 2020 Przed chwilą, pigmalionija napisał: Ty jestes tym Czym? Choojem czy poyebem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pigmalionija 23 Napisano Grudzień 3, 2020 Przed chwilą, BrutalnaBoniBlu napisał: Czym? Choojem czy poyebem? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach