Rox123 0 Napisano Grudzień 4, 2020 Witajcie, ostatnio zamówiłam te tabletki żeby zrzucić trochę z wagi, ogólnie najlepiej 10 kg Brał ktoś już??? Jakie macie opinie??? Ja dopiero zaczęłam ale faktycznie działanie podobne do Adi oryginalnego z Czech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justagenericuser 1 Napisano Grudzień 8, 2020 jestem prawie pewien, że to Twoja witryna, ponieważ domena została właśnie zarejestrowana i nie ma wyników google dla tego leku poza Twoim postem.Considering it's only you who has poste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania H99 603 Napisano Grudzień 8, 2020 nie m czegoś takiego jak tabletki cud, poza tym od takich tabletek strasznie boli serce, można mieć zawał. skacze ciśnienie. nie polecam. weź lepiej się ogarnij w sobie i schudnij normalnie jak ludzie - jedz mniej i rusz dupe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Milapanienka 0 Napisano Grudzień 18, 2020 Jeśli ktoś potrzebuje tabletek do odchudzania to ja moge jedne polecić z tej strony: dietalux.wordpress.com pomogły mi one schudnąć około 13 kg bez efektu jojo, warto spróbować bo są w miare tanie, powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliadroga 2 Napisano Styczeń 13, 2021 Jest ktoś kto już stosował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Styczeń 19, 2021 Dnia 13.01.2021 o 14:44, Nataliadroga napisał: Jest ktoś kto już stosował? Ja biorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliadroga 2 Napisano Styczeń 19, 2021 Jak samopoczucie podczas brania ? Odczuwasz jakieś skutki uboczne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
winko 7 Napisano Styczeń 20, 2021 15 godzin temu, Nataliadroga napisał: Jak samopoczucie podczas brania ? Odczuwasz jakieś skutki uboczne ? Różnie jest ze spaniem.Raz spisz całą noc ,raz 4h ale o dziwo wstajesz wypoczeta.No i pić się chce,suchosc w buzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vifim 0 Napisano Styczeń 22, 2021 Może warto tabletki z tej strony użyć: schudnijmyteraz.wordpress.com miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnes 77 0 Napisano Marzec 17, 2021 Dnia 20.01.2021 o 09:33, winko napisał: Różnie jest ze spaniem.Raz spisz całą noc ,raz 4h ale o dziwo wstajesz wypoczeta.No i pić się chce,suchosc w buzi czyli podobne do meridii ? jak z waga ? leci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliadroga 2 Napisano Maj 9, 2021 Kupował ktoś ostatnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mebopol 1 Napisano Maj 16, 2021 Cześć Jeśli ktoś z was szuka tych tabletek na odchudzanie to zapraszam zajrzeć tutaj: dietalux.wordpress.com dzięki tabletką z tej strony schudłam prawie 20 kg i to bez efektu jojo, warto sprawdzić, bo ciekawa alternatywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliadroga 2 Napisano Lipiec 15, 2021 Ma ktoś na sprzedaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach