Mario68 0 Napisano Grudzień 5, 2020 Cześć, czy ktoś może mi polecić jakiś sklep ze spodniami w "normalnym" rozmiarze? Niestety w zadne sieciówkowe spodnie się już nie mieszczę, chyba celowo zaniżają rozmiary. Poszukuje jakichś zwykłych jeansów w które się zmieszczę, obecnie mam w pasie 120 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martka 3 Napisano Grudzień 7, 2020 Proponuję żebyś przejrzała ofertę sklepu crossjeans.pl. Mają wiele rozmiarów. Na stronie jest również informacja, o możliwości kontaktu w przypadku nie znalezienia odpowiedniego rozmiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 7, 2020 Dnia 5.12.2020 o 10:43, Mario68 napisał: Cześć, czy ktoś może mi polecić jakiś sklep ze spodniami w "normalnym" rozmiarze? Przecież szukasz w nienormalnym. Z tego co pamiętam w Lidl miewają takie pantalony. Leżą i nikt nie kupuje. Sam często na nie wpadłałem zawiedziony. I w C&A chyba też jest taki dział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Grudzień 9, 2020 Polecam poszperać w Cross Jeansie, sama mam problem jeśli chodzi o dobór w pasie, a tam zawsze coś znajduję i to nie za kosmiczną cenę, w dodatku też z dobrego materiału nie tandety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolek76 0 Napisano Grudzień 15, 2020 Sprawdź na Divest.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Grudzień 16, 2020 Bardzo fajne są też spodnie na texasclub.pl Ja ostatnio kupiłam jeansowe spodnie Judy z Cross Jeansu tam. Dobrze leżą na ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach