Barbaraa 3 Napisano Grudzień 7, 2020 Czy korzystanie z takich komunikatorów jest bezpieczne dla małego dziecka? Tesciowie dziennie chca ofladac przez komunikator moje dziecko. Chodzi mi o wzrok i promieniowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Grudzień 7, 2020 41 minut temu, Barbaraa napisał: Chodzi mi o wzrok i promieniowanie? Jakie promieniowanie? Kosmiczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bluegrey Napisano Grudzień 8, 2020 Dnia 7.12.2020 o 17:25, Barbaraa napisał: Czy korzystanie z takich komunikatorów jest bezpieczne dla małego dziecka? Tesciowie dziennie chca ofladac przez komunikator moje dziecko. Chodzi mi o wzrok i promieniowanie? Dla każdego wieku istnieją pewne określone ramy czasowe dotyczące korzystania z mediów cyfrowych, uwzględniające poziom rozwojowy i bhp codzienności. Jeśli maluch przez kilka minut pogada z babcią i dziadkiem, to raczej wielka krzywda mu się nie zadzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach