Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Witam. Mija 42 dni bez okresu ... test zrobiony tydzień temu i niestety negatywny ... bolą mnie nerki, czuję się osłabiona i w dodatku mam od paru dni bol piersi .. 

Codziennie czuję się jak bym miała dostać @ A tu niestety brak . Co mam zrobić? Powtórzyć test ? Pomóżcie mi 

Możesz powtórzyć test lub zrobić z krwi, polecam jednak monitorować cykl , ja używam do tego cyclotestu MyWay, jest bardzo dokładny 

Powtórz test, jak się staracie to trzeba wdrożyć wszystkie możliwe wspomagacze :D może też żel pobudzający pleniki Prefert - na pewno nie zaszkodzi, a opinie ma dobre

Brak miesiączki może być wynikiem dużego stresu lub złej diety

Edytowano przez Someone

Zrób betę będziesz miała przynajmniej pewność , druga sprawa jak ci się to zdarza często proponuje ci wykonanie cytologi. Jeżeli kobietę bolą nerki może być coś na tle chorób kobiecych. Wiem to po sobie 

• Thanks 1

Cytologie mialam robiona 3 miesiące temu , wszystko było okej ... ja już się poddaje ... ginekologa mam dopoero w środę za tydzień;( 

Dostałam @. Ledwo oczy otworzyłam i poczułam że coś jest nie tak . Tylko to nie jest typowy okres jaki zawsze przechodziłam.  Owszem bol jest taki sam czyli okropny ale jest tego @ mało i jest jasno rozowy .. 

Może monitoruj cyclotesterem regularnie z zapisem. A betę warto zrobić jeszcze

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się