kasia99914 0 Napisano Grudzień 7, 2020 Witam. Mija 42 dni bez okresu ... test zrobiony tydzień temu i niestety negatywny ... bolą mnie nerki, czuję się osłabiona i w dodatku mam od paru dni bol piersi .. Codziennie czuję się jak bym miała dostać @ A tu niestety brak . Co mam zrobić? Powtórzyć test ? Pomóżcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Grudzień 7, 2020 Możesz powtórzyć test lub zrobić z krwi, polecam jednak monitorować cykl , ja używam do tego cyclotestu MyWay, jest bardzo dokładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Grudzień 7, 2020 Powtórz test, jak się staracie to trzeba wdrożyć wszystkie możliwe wspomagacze :D może też żel pobudzający pleniki Prefert - na pewno nie zaszkodzi, a opinie ma dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia99914 0 Napisano Grudzień 8, 2020 Test powtórzyłam i tak jak myślałam...negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Someone 0 Napisano Grudzień 8, 2020 (edytowany) Brak miesiączki może być wynikiem dużego stresu lub złej diety Edytowano Grudzień 8, 2020 przez Someone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mama95 2 Napisano Grudzień 8, 2020 Zrób betę będziesz miała przynajmniej pewność , druga sprawa jak ci się to zdarza często proponuje ci wykonanie cytologi. Jeżeli kobietę bolą nerki może być coś na tle chorób kobiecych. Wiem to po sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia99914 0 Napisano Grudzień 8, 2020 Cytologie mialam robiona 3 miesiące temu , wszystko było okej ... ja już się poddaje ... ginekologa mam dopoero w środę za tydzień;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia99914 0 Napisano Grudzień 9, 2020 Dostałam @. Ledwo oczy otworzyłam i poczułam że coś jest nie tak . Tylko to nie jest typowy okres jaki zawsze przechodziłam. Owszem bol jest taki sam czyli okropny ale jest tego @ mało i jest jasno rozowy .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Grudzień 11, 2020 Może monitoruj cyclotesterem regularnie z zapisem. A betę warto zrobić jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach