Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dwa dni temu podczas robienia śniadania wybiegłam do toalety bo poczułam mdłości, tam zrobiło mi się słabo, byłam bardzo osłabiona, oblały mnie poty i miała zimne palce u rąk i stóp... Zrobiłam test ciążowy ale koło godziny 17 i wyszedł negatywny... Wczoraj podczas ćwiczeń na siłowni bolały mnie jajniki, okres dostałam w terminie, był bolesny, jestem rozdrażniona... Przy tych wszystkich dolegliwościach miałam niskie ciśnienie czy możliwa jest ciąża? Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą i dodatkowo stosunkiem przerywanym więc wg Nas nie jest to możliwe ale sama nie wiem co o tym myśleć... 

Zrób jeszcze jeden test ciążowy A jak masz wątpliwości to idź do ginekologa 

Dostałaś okres w terminie, test wyszedł negatywny więc nie jesteś w ciąży.

Zrób badania krwi, może masz np. anemię albo problemy z krążeniem.

51 minut temu, Zagubiona15 napisał:

Dwa dni temu podczas robienia śniadania wybiegłam do toalety bo poczułam mdłości, tam zrobiło mi się słabo, byłam bardzo osłabiona, oblały mnie poty i miała zimne palce u rąk i stóp... Zrobiłam test ciążowy ale koło godziny 17 i wyszedł negatywny... Wczoraj podczas ćwiczeń na siłowni bolały mnie jajniki, okres dostałam w terminie, był bolesny, jestem rozdrażniona... Przy tych wszystkich dolegliwościach miałam niskie ciśnienie czy możliwa jest ciąża? Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą i dodatkowo stosunkiem przerywanym więc wg Nas nie jest to możliwe ale sama nie wiem co o tym myśleć... 

nie, nie jesteś w ciąży. okres dostałaś w terminie, a takie zachowanie przy nim to normalne. 

45 minut temu, Marzycielka_Monika napisał:

nie, nie jesteś w ciąży. okres dostałaś w terminie, a takie zachowanie przy nim to normalne. 

Okres dostałam w terminie ale te wszystkie objawy nastąpiły już po okresie... 2 dni temu. Dlatego troszkę się obawiam 😕 kolejny okres za około 15 dni... 

49 minut temu, Iwna napisał:

Dostałaś okres w terminie, test wyszedł negatywny więc nie jesteś w ciąży.

Zrób badania krwi, może masz np. anemię albo problemy z krążeniem.

Tak, miesiączka była w terminie a test robiony przedwczoraj ale popołudniu wyszedł negatywny... Myślisz że był wiarygodny? 

53 minuty temu, XXXX napisał:

Zrób jeszcze jeden test ciążowy A jak masz wątpliwości to idź do ginekologa 

Za kilka dni powtórzę test i zobaczymy... 

3 minuty temu, Zagubiona15 napisał:

Tak, miesiączka była w terminie a test robiony przedwczoraj ale popołudniu wyszedł negatywny... Myślisz że był wiarygodny? 

Myślę, że tak, ale dla własnego świętego spokoju powtórz 🙂

22 minuty temu, Iwna napisał:

Myślę, że tak, ale dla własnego świętego spokoju powtórz 🙂

Masz rację, bo zaczynam sobie już coś wszywać 🙈