Gość pari Napisano Grudzień 12, 2020 To jest nie do wyobrażenia, że można taki interes teraz robić na biednych ludziach, którzy poginęli zamordowani przez innych złych ludzi w czasie drugiej wo#jny światowej. Sommer: Na szczycie UE szykuje się 447 do kwadratu! POLECĄ kolejne miliardy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Grudzień 12, 2020 Można jaśniej? Tak dla tych nie w temacie i nie za bystrych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 12, 2020 4 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał: Można jaśniej? Tak dla tych nie w temacie i nie za bystrych. Nie mogę jaśniej, bo moderacja może zatrzymać mi temat Te zdanie z Sommer wpisz do wyszukiwarki i obejrzyj film na yt. Wszystko się rozjaśni. Następny film to: ,,Braun: Nowa Normalność, Nowe "Protokoły" I jeszcze jeden przykład jak to słowo pisane, wprowadzane jest w czyn : Musisz to wiedzieć (976) . Prawie pod koniec filmu (16:44). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToBezZnaczenia 577 Napisano Grudzień 12, 2020 1 minutę temu, pari napisał: Nie mogę jaśniej, bo moderacja może zatrzymać mi temat Te zdanie z Sommer wpisz do wyszukiwarki i obejrzyj film na yt. Wszystko się rozjaśni. Następny film to: ,,Braun: Nowa Normalność, Nowe "Protokoły" I jeszcze jeden przykład jak to słowo pisane, wprowadzane jest w czyn : Musisz to wiedzieć (976) . Prawie pod koniec filmu (16:44). Może zerknę. Braun jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 12, 2020 Niepokoi mnie to wszystko, bo za bardzo kojarzy się to z indoktrynacją następnych pokoleń. Diabe#lski zamysł. Jak sie przeciwstawić temu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pari Napisano Grudzień 12, 2020 Kto ma ochotę, to niech posłucha: Stanisław Michalkiewicz mocno i dobitnie o POLIN, muzeum historii... (yt.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach