Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 222

Nie wiem jak spełnić prośbe mojej dziewczyny

Polecane posty

Moja dziewczyna poprosiła mnie czy mógłbym zapoznać jej najlepszą koleżankę z którymś z moich kolegów, bo moja dziewczyna mówiła że ona jest bardzo samotna i nie chcę by jej koleżanka szukała po stronach randkowych by nikt jej nie zranił

Obiecałem że w ciągu kilku dni pogadam z którymś z moich kolegów ale mam problem, ogólnie dlatego że głupio mi tak naglę do kolegi powiedzieć by nagle sobie pisał z dziewczyną której kompletnie nie zna a też nie wiem jak zacząć. Nigdy nie gadałem i nie gadam z kolegami o takich sprawach, kilku z nich jest z związkach a więc odpadają ale też mi głupio bo z kolegami zawszę gadamy np o piłce nożnej lub żartujemy i tak dalej a jeszcze od czasu tych restrykcji różnych nie widziałem ich od marca bo mieszkają trochę dalej a tak naprawdę jedynie to z moją dziewczyną się spotykałem i rodziną tak jak kuzyni i tak dalej ale oni są za młodzi.

Nie wiem bo z tymi kolegami którzy nie mają dziewczyny, którzy myślę byli by idealni nie jestem aż tak bliski jak kiedyś i głupia taka rozmowa by była że był napisał "cześć (jego imię)" i zamiast pytać co u niego to od razu mówić i pytać się czy chcę poznać sobie dziewczynę czyli najlepszą koleżankę mojej dziewczyny

Po prostu tak głupio ale muszę jeszcze przed Świętami i nie wiem jak to nawet zrobić i od czego zacząć

Nie mieszaj się... ta koleżanka może nie chcieć pomocy : ) a Twoja dziewczyna być może jest nadgorliwa, sobie chłopaka znalazła i wystarczy .)