x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 To potwierdzone złośliwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Sa przezuty jak umrę to będe wolny nic mnie nie bedzie juź obchodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Ziarniak hodkinga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Wkrotce to bedzie 3 wojna światowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Szkoda tylko tych dzieci jakie piekło je czeka wojna az strach mnie ogarnoł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 3 minuty temu, ***** *** napisał: co jest zabawnego w zakladaniu takich tematów bo co jakis czas sie pojawiają ? szukasz atencji a na bardziej błyskotliwy cie nie stac i wymyslasz ze masz raka ? nawet poprawnie nie potrafisz napisac swojej wymyślonej choroby. takich ludzi ktorzy sie jaraja tym ze inni im współczują i maja z tego ubaw powinno sie utylizować, kasuj bo jak nie to za kwadrans zglaszam twoj temat i mam nadzieje ze nie beda podzielac twojego poczucia humoru i cie zablokuja na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Ja nie widze źeby ktoś traktował to jak zabawe to powazny temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 5 minut temu, 1107 napisał: Wyczytałam że wysokie prawdopodobieństwo wyleczenia w całości. 90% przy wczesnym rozpoznaniu 20-30 lat to przecież młody organizm lepiej zwalcza. Nie mam wątpliwości że zwalczysz A przy wczesnym to co innego. Ale jest juź za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
x.y.z 0 Napisano Grudzień 16, 2020 Co ty wiesz o wspólczuciu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach