Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 8 minut temu, taki obraz wasz napisał: Niemiecki w szkole to był taki pic na wodę, że niczego się nie nauczyłem. A rosyjski pokochałem od razu. Tak jak ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, Rubia napisał: Przemek, to jest smutne, że za życiowy cel postawiłeś sobie uprzykrzanie życia innym. komu uprzykrzam życie? chyba inni mi to robią a nie ja im Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, przem 84848rr napisał: bo piszesz zakazane słowa Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Nie ale kafeteria blokuje też normalne słowa które są uznane tutaj za zakazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Powie mi ktoś czemu jak próbuje teraz coś napisać to ciągle łapie mnie cenzura ? kafe czasem tak ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Nie napisz cokolwiek, potem edytuj temat i Ci przejdzie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubia 22 Napisano Grudzień 18, 2020 A to nie Ty zablokowałeś nam temat Benniego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 1 minutę temu, Rubia napisał: A to nie Ty zablokowałeś nam temat Benniego? nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 (edytowany) ... mać ja ... ...a rasa Edytowano Grudzień 18, 2020 przez przem 84848rr hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 1 minutę temu, przem 84848rr napisał: ale kafeteria blokuje też normalne słowa które są uznane tutaj za zakazane Blokuje mnie tylko wtedy jak próbuje zacytować taki obraz wasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, przem 84848rr napisał: nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Blokuje mnie tylko wtedy jak próbuje zacytować taki obraz wasz Mnie też czasami blokuje, nieważne kogo cytuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 (edytowany) 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Blokuje mnie tylko wtedy jak próbuje zacytować taki obraz wasz bo słowo poko.chałem jest zakazane mi też blokowało jego cytat, usuń to co napisał Edytowano Grudzień 18, 2020 przez przem 84848rr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 https://i.ibb.co/Jxfd89R/hNtYNg4.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 5 minut temu, przem 84848rr napisał: bo słowo poko.chałem jest zakazane mi też blokowało jego cytat, usuń to co napisał Aaaaa dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rubia 22 Napisano Grudzień 18, 2020 Nie mogę tego sprawdzić, ale Ci nie wierzę. Nie akceptuję tego w jaki sposób wypowiadasz się o innych. I więcej z Tobą nie gadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 20 minut temu, taki obraz wasz napisał: Niemiecki w szkole to był taki pic na wodę, że niczego się nie nauczyłem. A rosyjski od razu. napisalam wcześniej że ja tez tak mam z rosyjskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: napisalam wcześniej że ja tez tak mam z rosyjskim Jeszcze fiński mi się podoba, ale znam tylko podstawy. Włoskiego też chciałbym się nauczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Aaaaa dzięki A widzisz, to dlatego nawet po edycji nie przyjmowało... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 1 minutę temu, taki obraz wasz napisał: Jeszcze fiński mi się podoba, ale znam tylko podstawy. Włoskiego też chciałbym się nauczyć. Włoski i hiszpański fajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 1 minutę temu, taki obraz wasz napisał: A widzisz, to dlatego nawet po edycji nie przyjmowało... Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Włoski i hiszpański fajny Hiszpański mniej, chyba że któryś z tych południowoamerykańskich, bo kastylijski mi się nie podoba. Tak samo z portugalskim - wersja brazylijska super, ale europejska niezbyt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: co to ? to zdjęcie mojej koleżanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 3 minuty temu, przem 84848rr napisał: to zdjęcie mojej koleżanki Przecież widzę że to chłop a nie baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 4 minuty temu, taki obraz wasz napisał: Hiszpański mniej, chyba że któryś z tych południowoamerykańskich, bo kastylijski mi się nie podoba. Tak samo z portugalskim - wersja brazylijska super, ale europejska niezbyt. Najlepsza wersja brazylijska jak dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Najlepsza wersja brazylijska jak dla mnie Europejska brzmi trochę jak hiszpański z rosyjskim akcentem (albo odwrotnie xD) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 18, 2020 1 minutę temu, taki obraz wasz napisał: Europejska brzmi trochę jak hiszpański z rosyjskim akcentem (albo odwrotnie xD) Tak już nie jest taka spoko jak brazylijska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Tak już nie jest taka spoko jak brazylijska Zgadzam się brazylijska też czeka w kolejce do nauczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przem 84848rr Napisano Grudzień 18, 2020 6 minut temu, Elciaa29 napisał: Tak już nie jest taka spoko jak brazylijska 3 minuty temu, taki obraz wasz napisał: Zgadzam się brazylijska też czeka w kolejce do nauczenia mi się najbardziej podoba wersja afrykańska tego języka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taki obraz wasz 456 Napisano Grudzień 18, 2020 Przed chwilą, przem 84848rr napisał: mi się najbardziej podoba wersja afrykańska tego języka Nie miałem okazji posłuchać. Może być ciekawa ta wersja angolska, mozambicka czy saotomejska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach