Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
anonim222

Przedłuzający się cykl

Polecane posty

Witam, zglaszam sie do was z pytaniem. Otóż mojej dziewczynie trwa już 36 dzień cyklu. Obawia się ona, ponieważ jej ostatnie cykly byly w miarę regularne (30-32). W obecnym cyklu kochaliśmy się 3 razy, zawsze stosując prezerwatywę i stosunek przerywany, czyli mimo prezerwatywy wyjmowałem członka i nieładnie mówiąc "dochodziłem" na zewnątrz. Ani razu gumka nie była pęknięta, raz sie tylko lekko zsunęła, tak do połowy członka, nie więcej. Wątpię aby to była ciąża, aczkolwiek przyszedłem tutaj was zapytac o opinie. Dziś jest czwartek, jeśli do niedzieli okresu nie bedzie wtedy zrobimy test (ostatni stosunek 2 tyg temu), bo wtedy będę u dziewczyny. Dodam jeszcze ze ma typowe objawy swoje orzed okresem, tj. mocny bol jajnika, podbrzusza, bolący krzyż. Proszę o porady, czy się nie stresuję nadmiernie. Jaka jest szansa na ciążę przy stosunkach w prezerwatywie i z jednoczesnym stosunkiem przerywanym?

40 minut temu, anonim222 napisał:

Jaka jest szansa na ciążę przy stosunkach w prezerwatywie i z jednoczesnym stosunkiem przerywanym?

Prawie żadna. Wyluzujcie. Im większy stres tym bardziej się może opóźniać. Normalka.

21 godzin temu, Nemetiisto napisał:

Prawie żadna. Wyluzujcie. Im większy stres tym bardziej się może opóźniać. Normalka.

Dzień pozniej nadal nic. Z dziewczyną prawie na pewno nie podejrzewamy ciąży. Ma bardzo bolesny ból jajnika prawego. Gdy myśli, że już sie pojawil okres, okazuje się że to śluz. Ona podejrzewa że może być chora, mieć jakąś infekcję. Osobiście nie chce mi sie w to wierzyc.

13 godzin temu, anonim222 napisał:

Dzień pozniej nadal nic. Z dziewczyną prawie na pewno nie podejrzewamy ciąży. Ma bardzo bolesny ból jajnika prawego. Gdy myśli, że już sie pojawil okres, okazuje się że to śluz. Ona podejrzewa że może być chora, mieć jakąś infekcję. Osobiście nie chce mi sie w to wierzyc.

Stres może tak działać. Jeszcze raz napiszę, wyluzujcie. Przypomnijcie sobie dopiero po nowym roku. 😉

To może po prostu niech dziewczyna pójdzie do ginekologa i po problemie. Trochę za bardzo się przejmuje. Jak to pomoże to zmieńcie formę antykoncepcji, może zamiast gumek silikonowa diafragma dopochwowa. Cokolwiek, by przerzucić myślenie na coś innego

brak szans na ciąże, ale zabezpieczyłabym się czymś bardziej skuteczniejszym wkładka silikonowa jest spoko, diafragma jest OK! 😉

Wszystko jest dobrze, ogólnie okres jej się opóźnił o tydzień aż. Martwiła się, ponieważ w tym roku aż tyle się jej nie spóźniał, i w porównaniu do poprzednich lat był w miarę regularny. Tak czy siak, dziękujemy ☺️

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować