Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Oniona

Kolczyki w sutkach

Polecane posty

Hej zastanawiam  się nad zrobieniem kolczyków w sutkach bardzo mi się podobają 😍 chciała  bym się zapytać kobiet jakie były odczucia podczas samego zabiegu  później jak wyglądało gojenie i na końcu najważniejsze  jak wyglądają jakie są odczucia z pieszczot 😈😍

Ja osobiście nie mam kolczyków, ale zawszę jak widzę dziewczynę co je ma to jakoś mimowolnie zaczynają mnie boleć moje sutki

28 minut temu, Kicia_ napisał:

Ja osobiście nie mam kolczyków, ale zawszę jak widzę dziewczynę co je ma to jakoś mimowolnie zaczynają mnie boleć moje sutki

najbardziej z kolczyków intymnych podoba mi się christina - ale nie miałem żadnej dziewczyny z czymś takim ...

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b7/Christina_1.jpg

17 minut temu, ddt60 napisał:

najbardziej z kolczyków intymnych podoba mi się christina - ale nie miałem żadnej dziewczyny z czymś takim 

Co prawda pytanie dotyczyło kolczyków w sutkach, ale rzeczywiście ten rodzaj przekłucia w miejscu intymnym wydaje się być naprawdę ładnym i delikatnym. 

A wracając do wątku głównego - kolczyków w sutkach nigdy bym sobie nie zrobiła, bo mi się nie podobają. A sprawa gojenia się zależy głównie od dwóch rzeczy - tego, czy przekłucie zostało wykonane prawidłowo i profesjonalnie (a nie przez jakąś panią po kursie czy pseudo-piercera), a dwa od naszej skóry i tego, jak goją się na nas wszelkie przekłucia i inne ingerencje w skórę. To sprawa mocno indywidualna, bo nawet przekłucia uszu u jednych osób goją się tak naprawdę w ciągu kilku dni, a u innych skóra potrzebuje kilku tygodni.

Osobiście gustuję raczej w tego typu piercingu...

https://pl.pinterest.com/pin/493566440397040992/

3 minuty temu, MysteriousGirl1985 napisał:

Osobiście gustuję raczej w tego typu piercingu...

też ładnie

4 minuty temu, MysteriousGirl1985 napisał:

ładnym i delikatnym. 

lubię piękno i delikatność ...

Jestem może staromodna, ale mnie takie rzeczy nie podobają się. Nigdy na to nie zdecyduję się. Zastanawiam się tylko nad pępkiem. To mi się podoba. 

Napisano (edytowany)
47 minut temu, ddt60 napisał:

lubię piękno i delikatność ...

Ja również, trzeba tylko pamiętać, że każdy z nas może je jednak nieco inaczej postrzegać 😉

Edytowano przez MysteriousGirl1985

Przed chwilą, MysteriousGirl1985 napisał:

Ja również, trzeba tylko pamiętać, że każdy z nas może je jednak nieco inaczej postrzegać 😉

gdybyśmy wszyscy byli tacy sami byłoby nudno

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować