spide 3 Napisano Grudzień 22, 2020 Co drogie Panie uważacie za atrakcyjne u Panów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Resiurek555 Napisano Grudzień 22, 2020 Prawdziwy mężczyzna zamawia jedzenie w barze szybkiej obsługi nie nie każe żonie gotować. I oczekuje seksu zawsze wtedy gdy ma na to ochotę. I nie zajmuje się bachoreksami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 22, 2020 Boni popiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lonelyman 577 Napisano Grudzień 22, 2020 1 minutę temu, AntyBazyl napisał: Mi by to nie przeszkadzało. Niech ma jakiego ma. Zawsze można wydłużyć. Wystarczy że kilka dni powisi na gałęzi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Resiurek555 Napisano Grudzień 22, 2020 2 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Popieram No bo po co kazać żonie gotować, skoro mogę wykonać jeden telefon i w ciągu kilkunastu minut mam takie jedzenie jakie zechcę. Kebab w tortilli, kebab w bułce, Stambuł kebab, kebab z kurczaka, kebab z surówką, Iskander kebab czy falafel. Do wyboru do koloru. Albo pierogi w biedrze swojska chata ruskie czy z mięsem. Do mikrofali i już gotowe. A żona niech w tym czasie popieli ogródek lub umyje okna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Resiurek555 Napisano Grudzień 22, 2020 22 minuty temu, Kotarbaa napisał: Co ci po piwnych oczkach jak ma konusa? Mały ale wariat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Ja to myślałam że żona w tym czasie ma robić loda To w czasie telefonu. Pozostaje jeszcze czas dostawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Dobrze że nie masz tej żony. Też się cieszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Resiurek555 Napisano Grudzień 22, 2020 7 minut temu, BoniBluBirdy napisał: Ja to myślałam że żona w tym czasie ma robić loda Szkoda mi czasu żony na robienie lodów. Po co, skoro mogę zamówić w lodziarni dokładnie takiego na jakiego mam ochotę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 3 minuty temu, MalaCzarna napisał: Bosh...napisałam dla beki o "tym co w majtkach" i jakiś świr już mnie na prive pyta o rozmiar Ludzie, pie.. się w łeb!!! Troche poczucia humoru Odpowiedz mu, że w majtkach może być duża skarpeta, byle wyprana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 5 minut temu, BoniBluBirdy napisał: I po wizie. Małżeństwo dla wizy to nie małżeństwo dla loda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 (edytowany) 9 minut temu, Niby normalny napisał: to jakiego szukasz, bo ja mam takiego pendzlowatego co dobrze nim się maluje dobra,ironia off To nie jesteś Tim Patch? Edytowano Grudzień 22, 2020 przez agent of Asgard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 23 minuty temu, MalaCzarna napisał: weśśś już 2 taki typ dziś Chłopaki do wzięcia.. Ciesz się że 2 a nie 22 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 1 minutę temu, BoniBluBirdy napisał: Lepiej mieć niż nie mieć Zależy co, Boni. Niektórych rzeczy lepiej nie mieć, niż mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Zależy co, Boni. Niektórych rzeczy lepiej nie mieć, niż mieć. Tak , na przykład guza na głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 2 minuty temu, MalaCzarna napisał: 2 to z dziś wolałabym żeby takich było 0 nawet tutaj szukaja swoich "ofiar" Jak chcesz 0 to wyłącz komunikator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Jak chcesz 0 to wyłącz komunikator I usuń te dwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 1 minutę temu, MalaCzarna napisał: Chce 0 od takich Ale sa tacy, z którymi chętnie wymieniam poglądy od czasu do czasu Nie wylewam dziecka z kąpiela No to sytuacja taka sama jak u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: No to sytuacja taka sama jak u mnie Jak u kazdego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 1 minutę temu, MalaCzarna napisał: no ale do Ciebie pisze pewnie przemkosz i tu masz przewagę Muszę wszystkich zadziwić bo akurat Przemysław jeszcze do mnie nigdy nic nie napisał 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Muszę wszystkich zadziwić bo akurat Przemysław jeszcze do mnie nigdy nic nie napisał A Przyczajki pisały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laurittka 143 Napisano Grudzień 22, 2020 1 godzinę temu, Resiurek555 napisał: Prawdziwy mężczyzna zamawia jedzenie w barze szybkiej obsługi nie nie każe żonie gotować. I oczekuje seksu zawsze wtedy gdy ma na to ochotę. I nie zajmuje się bachoreksami. Prawdziwy mężczyzna nie je takiego gównianego żarcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 Przed chwilą, kut X napisał: bo się wstydzę... Akurat to że nie pisałeś jak inni to dobrze o Tobie świadczy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: A Przyczajki pisały? A kto to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 (edytowany) 4 minuty temu, kut X napisał: jakie przyczajki genu ? Edytowano Grudzień 22, 2020 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: A kto to ? Tacy ludzie, których nie widzisz na forum, zero albo mało postów, nigdy z nimi nie gadałaś, a okazuje się, że siedzieli sobie przyczajeni i rozkminiali z kim warto zagadać. I nagle uderzyli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 2 minuty temu, agent of Asgard napisał: Tacy ludzie, których nie widzisz na forum, zero albo mało postów, nigdy z nimi nie gadałaś, a okazuje się, że siedzieli sobie przyczajeni i rozkminiali z kim warto zagadać. I nagle uderzyli! Aha. Tylko oni raczej nie rozkminiali tego z kim warto tylko pewnie masowo wysyłają takie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 22, 2020 2 minuty temu, kut X napisał: w tym temacie też już jest cveeluch Zdążyłam zauważyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 2 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: No lepiej mieć wizę niż żonę ale to pakiet Ale jak ma się żonę dla wizy, to jest to transakcja i taka żona jest o.k., tylko trzeba dopilnować warunków porozumienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 22, 2020 Przed chwilą, BoniBluBirdy napisał: Wystarczy ja dostać a potem uciec i zarządac rozwodu. Dziękuję za radę, mamo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach