Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annnu

Poznawanie nowych ludzi

Polecane posty

Hej czy w dobie nieustających obostrzeń macie problem z poznawaniem nowych ludzi? Zastanawiam się gdzie mogę iść po pracy i w co się zaangażować, żeby zainicjować jakieś nowe kontakty społeczne. 

Musisz poczekać na koniec pandemii, a później żyć tak jak lubisz. Hobby, pasje, wydarzenia kulturalne, a na pewno uda się kogoś poznać. W międzyczasie, jeśli tylko potrafisz, pozostaje internet- portal randkowy lub forum?

8 minut temu, Electra napisał:

Electro jesteś proszona na ero na temat o nazwie: Z uczuciem i bez uczucia - seks.

6 godzin temu, Electra napisał:

Musisz poczekać na koniec pandemii, a później żyć tak jak lubisz. Hobby, pasje, wydarzenia kulturalne, a na pewno uda się kogoś poznać. W międzyczasie, jeśli tylko potrafisz, pozostaje internet- portal randkowy lub forum?

Pandemia sie szybko nie skończy, będzie covid 21, nowa mutacja, potem może covid 22...cyrk nie skończy sie dopóki wszystkich nie wyszczepią eksperymentalnymi szczepionkami 🙄

Ciężko teraz kogoś poznać, nawet ryzykowne jest się spotykać czy umawiać z nowymi osobami. Pozostaje internet i pisanie, później może nastąpi kontynuacja tego w realu.

1 godzinę temu, agent of Asgard napisał:

Z jednej strony tak, mam, a z drugiej poznałem 10 osób, z którymi mam cały czas kontakt. 🤔

Gdzie? 🙂

Gość pari
4 minuty temu, agent of Asgard napisał:

Przez Internet, ale nie na portalu randkowym. Niestety jesteśmy z różnych miast.

A powiedz mi, gdyby któraś z nich blisko ciebie mieszkała (20km), to miałbyś ochotę spotkać się z nią?

1 minutę temu, pari napisał:

A powiedz mi, gdyby któraś z nich blisko ciebie mieszkała (20km), to miałbyś ochotę spotkać się z nią?

Spotkałem się z tymi osobami kilka razy, ale jak się pewnie domyślasz, nie jesteśmy w stanie robić tego często i regularnie.

12 godzin temu, Annnu napisał:

Hej czy w dobie nieustających obostrzeń macie problem z poznawaniem nowych ludzi? Zastanawiam się gdzie mogę iść po pracy i w co się zaangażować, żeby zainicjować jakieś nowe kontakty społeczne. 

poczekaj do końca tego cyrku z pandemią

2 godziny temu, downhill napisał:

nie lubię poznawać nowych ludzi 

A to dlaczego ?