Electra 1973 Napisano Grudzień 24, 2020 Rozmawiajcie ze sobą, nie duście w sobie pretensji i żali, które zamienią Was w Etnę. Wspierajcie się, komplementuje, szukajcie rozwiązań i kompromisów, mówcie o swoich uczuciach i emocjach, rozmawiajcie o potrzebach i oczekiwaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 24, 2020 (edytowany) 5 minut temu, Leżaczek napisał: jak mi kupisz to z nim pogadam Co Ci kupić? Chciałam żeby inni przypomnieli sobie jak ważna jest rozmowa. Rozmowa nie tylko w związku, w przyjaźni, w rodzinie, ale i ta w pracy też. Nie bójcie się rozmów nawet tych na najtrudniejsze tematy Edytowano Grudzień 24, 2020 przez Electra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 24, 2020 Przed chwilą, Leżaczek napisał: Zwierzątko Przed chwilą, Leżaczek napisał: Zwierzątko Nie martw się, ja już mówię sama do siebie... Bierz chociaż rybki, odciągną podejrzenia od choroby psychicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach