Święty Mikołaj 0 Napisano Grudzień 24, 2020 Byliście grzeczni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bennie1 752 Napisano Grudzień 24, 2020 Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 24, 2020 W tym roku nawet nie miałam szansy nagrzeszyć niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty Mikołaj 0 Napisano Grudzień 24, 2020 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: W tym roku nawet nie miałam szansy nagrzeszyć niestety Mam Cię na liście dostaniesz dużego przyjaciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romantyczny Biceps 128 Napisano Grudzień 24, 2020 4 minuty temu, Elciaa29 napisał: W tym roku nawet nie miałam szansy nagrzeszyć niestety No i co w tym złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 24, 2020 Nie. Ale i tak dostałem prezenty. Masz coś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 24, 2020 2 minuty temu, Święty Mikołaj napisał: Mam Cię na liście dostaniesz dużego przyjaciela. Ok . Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty Mikołaj 0 Napisano Grudzień 24, 2020 Przed chwilą, agent of Asgard napisał: Nie. Ale i tak dostałem prezenty. Masz coś jeszcze? Dostaniesz Księżniczkę, dopiero po Nowym Roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 24, 2020 2 minuty temu, Romantyczny Biceps napisał: No i co w tym złego? Człowiek ma ochotę chodź trochę pogrzeszyć a nie cały rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 24, 2020 2 minuty temu, Święty Mikołaj napisał: Dostaniesz Księżniczkę, dopiero po Nowym Roku. Dziękuję, mój dobry Mikołaju. Mam dla Ciebie wirtualną choinkę: . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Święty Mikołaj 0 Napisano Grudzień 24, 2020 Przed chwilą, oinky napisał: Bylismya po co byc grzecznym mikolaj ;/ Dostaniesz skrzydełka ho ho ho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romantyczny Biceps 128 Napisano Grudzień 24, 2020 11 minut temu, Elciaa29 napisał: Człowiek ma ochotę chodź trochę pogrzeszyć a nie cały rok Zależy co masz na myśli pisząc "pogrzeszyc". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 24, 2020 37 minut temu, Romantyczny Biceps napisał: Zależy co masz na myśli pisząc "pogrzeszyc". W sensie żeby nie być takim idealnym , ptostolinijnym i świętym tylko raz na jakiś czas zaszaleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romantyczny Biceps 128 Napisano Grudzień 24, 2020 20 minut temu, Elciaa29 napisał: W sensie żeby nie być takim idealnym , ptostolinijnym i świętym tylko raz na jakiś czas zaszaleć Zapętlilas się. Pogrzeszyc, .zaszaleć. Czyli co dokładnie zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach