Vip 5 Napisano Grudzień 25, 2020 1 minutę temu, dozgonny napisał: Taka święta, taka skrzywdzona i taka głupia. Zasłania się dzieckiem, zgania wszystko na męża i tłumaczy, że mamusia mówiła.... Słabe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 25, 2020 (edytowany) 23 minuty temu, dozgonny napisał: Jak znajdziesz się w stadzie wron to kracz jak i one. W realu pewnie znajdujesz się stadzie deebili i stąd te naleciałości Edytowano Grudzień 25, 2020 przez Vip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 25, 2020 1 godzinę temu, dozgonny napisał: No to rozumiem po kim się wdałaś.... to jak widać dziedziczne. Ta wypowiedź dużo mi o Tobie mówi. Podam tylko taki przykład.. może głupi, ale alkohol też jest dla dorosłych, ale wielu nieletnich go spożywa. Dobra kończę... moją wizytę tutaj. Masz problem, przykre, ale ja Ci współczuć nie będę.... zwłaszcza po tym co napisałaś. To o czym pisałeś,że jest dziedziczne to wcale nie dziedziczne tylko nabyte. Ale na przykład twoja głupota jest dziedziczna już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 25, 2020 2 minuty temu, dozgonny napisał: Ty za to masz deebila za męża. Szkoda, że przed ślubem taka mądra nie byłaś. Słabe... nawet 1 na 10 punktów nie dam. A skąd pomysł,że jestem mężatką? Książkę o mnie piszesz ale błędne info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 25, 2020 7 minut temu, dozgonny napisał: No to jeszcze lepiej. Hahaha bo co? Ja nawet wierząca nie jestem to w jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vip 5 Napisano Grudzień 25, 2020 4 minuty temu, dozgonny napisał: Jednak kobiety to ...ki. Zagorzały katol nienawidzący kobiet. Wyłania się twój coraz wyraźniejszy obraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Essence Napisano Grudzień 25, 2020 3 godziny temu, dozgonny napisał: Każdy z nas się sprzedaje. Jakakolwiek praca przez niektórych kręgi jest nazywana sprzedawaniem czasu wolnego. Czasami wydaje mi się, że praca to forma częściowego ubezwłasnowolnienia. Co ma piernik do wiatraka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach