Electra 1973 Napisano Grudzień 27, 2020 A tu taka kicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 Jaki tam poranek , ja się jeszcze nie zdążyłam położyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Jaki tam poranek , ja się jeszcze nie zdążyłam położyć Co nie zmienia faktu, że jest mimo wszystko niedzielny poranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 (edytowany) 8 minut temu, Electra napisał: Co nie zmienia faktu, że jest mimo wszystko niedzielny poranek Dobra no , ważne że za oknami ciemno Edytowano Grudzień 27, 2020 przez Elciaa29 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Elciaa29 napisał: Dobra no , ważne że za oknami ciemni To zmykaj spać. Mi dziwnie mało, chyba poprawię jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Co Tu za zazarte dyskusje sie toczyly w nocy znowu? Jak zwykle mnie wszystko omija co najciekawsze Spałam, nie wiem chociaż obstawiam, że gadałam przez sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Święta, święta i po świętach. Jak co roku za krotkie Co Tu za zazarte dyskusje sie toczyly w nocy znowu? Jak zwykle mnie wszystko omija co najciekawsze Ciesz się że nie musiałas ani ich czytać ani w nich uczestniczyć bo to jak na wojnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 18 minut temu, Qwerty82 napisał: Widze wlasnie. Ale dobrze sobie radzilas na kilku frontach nawet. Dzielna dziewcYna! Poważnie ? Dzięki teraz to czuje się zmotywowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 11 minut temu, Qwerty82 napisał: Jasne po co miałabym klamać. Logiczne argumentowanie, panowanie nad emocjami nawet w trudnych tematach. Respect! A wiesz że czasem mam taką chęć komuś pocisnąć tak konkretnie , ale hamuje mnie to że mam swoje zdj ustawione 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: I co by Ci to dało? Póki panujesz nad emocjmi i nie dajesz sie ponieść to już masz przewagę chociaż psychologiczną. Tutaj większość albo ucieka albo puszczają nerwy więc z Twoim stoickim spokojem masz przewagę. Sprawdziłabyś się jako negocjator biznesowy albo policyjny Mowie ze mam ochotę , ale jeszcze się nie złamałam jak narazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Dzień dobry cieniu! A jak tam się dogadujesz z ....wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: I co by Ci to dało? Póki panujesz nad emocjmi i nie dajesz sie ponieść to już masz przewagę chociaż psychologiczną. Tutaj większość albo ucieka albo puszczają nerwy więc z Twoim stoickim spokojem masz przewagę. Sprawdziłabyś się jako negocjator biznesowy albo policyjny Wyrobiłem sobie bardzo podobną opinię o Elci. Na dodatek parę razy ją jeszcze specjalnie "pod denerwowałem" by się upewnić, że nie gra a jednak jest oazą spokoju Za co przepraszam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: Dzień dobry cieniu! Cześć Czytałem wczorajsze Twoje "zaloty" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 2 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał: Wyrobiłem sobie bardzo podobną opinię o Elci. Na dodatek parę razy ją jeszcze specjalnie "pod denerwowałem" by się upewnić, że nie gra a jednak jest oazą spokoju Za co przepraszam. Jaki każdy teraz miły jest zaraz moje ego nie zmieści się w pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: No w poddenerwowywaniu jesteś prawdziwym mistrzem, to fakt Plus potrafi rozmawiać z każdym, idealna kombinacja na kafe Skończmy bo zrobi się jej mokro w majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: No w poddenerwowywaniu jesteś prawdziwym mistrzem, to fakt Dokładnie! 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Hahaha, to Ty podbijałeś ilość wyświetleń? Musiałam się wycofać bo się zorientowałam że wątek stał się wyjątkowo popularny Dokładnie. Jak wspomniałaś o ilości odsłon to spier/dol/iłem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 Przed chwilą, MaestroSyntetyczny napisał: Skończmy bo zrobi się jej mokro w majtkach Mokro to mi się z innych powodów robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Dokładnie! Zdałaś egzamin celująco. Szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 3 minuty temu, Qwerty82 napisał: Hahaha, to Ty podbijałeś ilość wyświetleń? Musiałam się wycofać bo się zorientowałam że wątek stał się wyjątkowo popularny Było do niego na komunikator się wbić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Mokro to mi się z innych powodów robi Wiem, ale to jeden z czynników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Było do niego na komunikator się wbić Pewnie to zrobiła, dlatego teraz jest taka spolegliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał: Zdałaś egzamin celująco. Szacun. Spoko a na co ten egzamin teraz mi się przyda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 2 minuty temu, Elciaa29 napisał: Spoko a na co ten egzamin teraz mi się przyda ? Papiery zawsze są potrzebne. Jakby co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 Przed chwilą, Qwerty82 napisał: DObra koniec tematu. Może o Twoich podbojach porozmawiamy publicznie ? Wydało się Qwerty! Kibicuję Wam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 2 minuty temu, Qwerty82 napisał: Ja mam konserwatywne poglądy i nie wbijam na priwy mężczyzn daję im szansę się wykazać To żeby oni się wbili. Zdrowe podejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 Hu 1 minutę temu, Qwerty82 napisał: Ja mam konserwatywne poglądy i nie wbijam na priwy mężczyzn daję im szansę się wykazać W sumie ja też żadnemu się nie wbiłam nigdy , 2 razy ja napisałam ale w celu opierniczenia a nie romansów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elciaa29 2484 Napisano Grudzień 27, 2020 1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał: Wydało się Qwerty! Kibicuję Wam! Ja ich sobie poleciłam , dobra ze mnie swatka 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 Przed chwilą, Elciaa29 napisał: Ja ich sobie poleciłam , dobra ze mnie swatka 🥰 Serio? Normalnie zrobiła się niedzielna sielanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaestroSyntetyczny 930 Napisano Grudzień 27, 2020 3 minuty temu, Elciaa29 napisał: Hu W sumie ja też żadnemu się nie wbiłam nigdy , 2 razy ja napisałam ale w celu opierniczenia a nie romansów Czyli nie jestem najgorszy skoro nie zasłużyłem na opiernicz. To dlaczego mam tak zrytą opinię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach