gocha_95 0 Napisano Grudzień 27, 2020 Znaczne od tego, że mam 26 lat i to w sumie pierwszy raz poczułam coś do chłopaka, piszemy od 3 miesięcy a niedługo spotkamy się poraz pierwszy (był za granica) i moje pytanie brzmi: Co w sytuacji namietnych pocałunków zrobić jak mu stanie? Chodzi mi o to, że nie mam zamiaru na pierwszym spotkaniu uprawiać seksu i co jak dostanie erekcji? Boje się trochę, ze on będzie chciał przejść o krok dalej jednak moja zasada brzmi, ze na pierwszym spotkaniu seksu nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Who 147 Napisano Grudzień 27, 2020 5 minut temu, gocha_95 napisał: Znaczne od tego, że mam 26 lat i to w sumie pierwszy raz poczułam coś do chłopaka, piszemy od 3 miesięcy a niedługo spotkamy się poraz pierwszy (był za granica) i moje pytanie brzmi: Co w sytuacji namietnych pocałunków zrobić jak mu stanie? Chodzi mi o to, że nie mam zamiaru na pierwszym spotkaniu uprawiać seksu i co jak dostanie erekcji? Boje się trochę, ze on będzie chciał przejść o krok dalej jednak moja zasada brzmi, ze na pierwszym spotkaniu seksu nie będzie Co ma o ciągnięcia do seksu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alain_Delon 100 Napisano Grudzień 27, 2020 9 minut temu, gocha_95 napisał: Znaczne od tego, że mam 26 lat i to w sumie pierwszy raz poczułam coś do chłopaka, piszemy od 3 miesięcy a niedługo spotkamy się poraz pierwszy (był za granica) i moje pytanie brzmi: Co w sytuacji namietnych pocałunków zrobić jak mu stanie? Chodzi mi o to, że nie mam zamiaru na pierwszym spotkaniu uprawiać seksu i co jak dostanie erekcji? Boje się trochę, ze on będzie chciał przejść o krok dalej jednak moja zasada brzmi, ze na pierwszym spotkaniu seksu nie będzie Pierwsze spotkanie bez seksu? A co jak drugiego nie będzie? Zrób mu ręką i po kłopocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach