Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi Taka sobie

Chyba tylko do les

Polecane posty

Przed chwilą, Elciaa29 napisał:

Ja może ostatnie 5 lat aż tak ciegawego życia nie miałam chociaż zdarzało się iść na koncert albo do clubu raz w miesiącu no i do pracy codziennie a teraz od marca to w tym domu jak zahibernowana siedzę 

Najważniejsze jest to żeby gdziekolwiek wychodzić, szczególnie z fobią. Możliwości są ograniczone ale warto się czasem zmusić. 

2 minuty temu, Bennie1 napisał:

Najważniejsze jest to żeby gdziekolwiek wychodzić, szczególnie z fobią. Możliwości są ograniczone ale warto się czasem zmusić. 

Ja jeżeli o to chodzi to już nie nie biorę leków i normalnie wychodzę nie odczuwam w ogóle tego co wcześniej , ale brakuje mi normalnego życia , pracy i imprez czasami 

Przed chwilą, Elciaa29 napisał:

Ja jeżeli o to chodzi to już nie nie biorę leków i normalnie wychodzę nie odczuwam w ogóle tego co wcześniej , ale brakuje mi normalnego życia , pracy i imprez czasami 

Ile można żyć w takiej wegetacji proszę Cię... Każdemu normalnemu człowiekowi brakuje nowych bodźców, przygód, nawet w formie normalności. Interakcji z kimś kogo jeszcze nie znamy albo znamy tylko na co dzień nie przebywamy. Tak jak w pracy. Nawet największy introwertyk dostaje pier’dolca przez rutynę. 

1 godzinę temu, Elciaa29 napisał:

Ja spałan 3 godziny , czuje się jak wór ziemniaków 😄

Ile można żyć w takiej wegetacji proszę Cię... Każdemu normalnemu człowiekowi brakuje nowych bodźców, przygód, nawet w formie normalności. Interakcji z kimś kogo jeszcze nie znamy albo znamy tylko na co dzień nie przebywamy. Tak jak w pracy. Nawet największy introwertyk dostaje pier’dolca przez rutynę. 

Przepchane i odpowiedzialne.

3 godziny temu, BoniBluBirdy napisał:

Ja tam o genitaliach transow nie chce rozmawiac. No chyba ze masz prywatne doświadczenia z takiego seksu to chetnie poczytam. 

Nie mam tak ekstremalnych doświadczeń. 😈