Konraddn 0 Napisano Grudzień 27, 2020 Cześć. Noszę pampersy Jak byłem u babci to chciałem kupę i chciałem pójść do łazienki była zajęta więc zrobiłem w majtki były tam moje młodsze kuzynki które mają 2 latka poszedłem do pokoju były tam te siostry babcia poczuła że coś śmierdzi więc sprawdziła czy to one i to nie one i babcia kazała mi się położyc położyłem się i zdjęła mi spodnie i poczuła że to ja wzięła pampersy ubrała mnie w nie i spałem rano obudziłam się w pełnym pampersie miałem kupe i babcia weszła i mnie przewinęła dała kolejnego i teraz muszę w nich chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciusiek 1 Napisano Grudzień 10, 2022 Dnia 27.12.2020 o 22:33, Konraddn napisał: Cześć. Noszę pampersy Jak byłem u babci to chciałem kupę i chciałem pójść do łazienki była zajęta więc zrobiłem w majtki były tam moje młodsze kuzynki które mają 2 latka poszedłem do pokoju były tam te siostry babcia poczuła że coś śmierdzi więc sprawdziła czy to one i to nie one i babcia kazała mi się położyc położyłem się i zdjęła mi spodnie i poczuła że to ja wzięła pampersy ubrała mnie w nie i spałem rano obudziłam się w pełnym pampersie miałem kupe i babcia weszła i mnie przewinęła dała kolejnego i teraz muszę w nich chodzić Zazdroszczę Ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach