Magdalena0288 0 Napisano Grudzień 28, 2020 Mamy po 37 lat od 8 lat w związku. On od 2 lat pracuje w nowej firmie, od kilku miesięcy dzwowni do niego jedna koleżanka z biura z różnymi informacjami. Odkąd usłyszałam jej sposób mówienia wiedziałam że z nim flirtuje, kobiety to czują, wiemy jak brzmi flirt a jak zwykły suchy przekaz informacji. Po kilku takich rozmowa zaczęłam go pytać co to za koleżanka że w taki sposób z nim rozmawia i z każdą bzdura dzwoni. Powiedział że to zwykła znajoma i nic ich nie łączy, że sobie coś ubzdurałam i żebym dała mu spokój bo on nie może już słuchać takich bzdur, że ona męża i ja wymyślam głupoty. Stwierdzialam że może faktycznie przesadzam i dałam spokój. Dziś rano znowu zadzwoniła do niego z informacją o której od dawna wie i ten jej sposób słodko pierdzącego mówienia znowu mnie rozpieprzył. Wyszedł z pokoju wzięłam jego telefon a tam zobaczyłam mnóstwo pokasowanych smsow. Przez to że były usunięte widziałam tylko początek wiadomości od niej "siedzę w wannie z kieliszkiem wina i myślę o tobie" "dziękuję za rozmowę i rady " "Od razu poprawił mi się humor, dziękuję " Dodam że ona ma męża Nie widziałam nic co on do niej napisal ale domyślałam się że kręcą ze sobą od dłuższego czasu. Pokazałam mu to a on mówi że on nie wie co to jest i że on nic nie pisał i że to jest nic. Po jakimś czasie przyznał że on nie chcial wchodzić w tą relacje, tylko ona, dlatego on nie pisał do niej, co też jest kłamstwem. W kwietniu mieliśmy brać skromny mały ślub. Dziś wywaliłam go z mieszkania ze wszystkimi ...mi a na zakończenie dostał w pysk. Jeszcze kilka miesięcy temu obiecywał że nigdy mnie nie okłamie, że dużo zrozumiał ( już wcześniej mnie okłamywał, ale nie chodziło o kobiety) Jestem w rozsypce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikamaja11 3 Napisano Grudzień 28, 2020 Wyciągnij bilingi z treścią wiadomosci i o której pisali bedziesz miala czarno na białym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena0288 0 Napisano Grudzień 28, 2020 (edytowany) 21 minut temu, Szyderca bezlitosny napisał: WTF? jak można zobaczyć skasowane SMSy, tępa dzido? Oczywiście że można durniu Edytowano Grudzień 28, 2020 przez Magdalena0288 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena0288 0 Napisano Grudzień 28, 2020 (edytowany) 23 minuty temu, Monikamaja11 napisał: Wyciągnij bilingi z treścią wiadomosci i o której pisali bedziesz miala czarno na białym. Nie mam dostępu do jego bilingow Edytowano Grudzień 28, 2020 przez Magdalena0288 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikamaja11 3 Napisano Grudzień 28, 2020 7 minut temu, Magdalena0288 napisał: Nie mam dostępu do jego bilingow To go o nie popros. Jak nie ma nic do ukrycia to ci je pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena0288 0 Napisano Grudzień 28, 2020 1 minutę temu, Monikamaja11 napisał: To go o nie popros. Jak nie ma nic do ukrycia to ci je pokaze Ale on mi w życiu takich bilingow nie da On ma do ukrycia i to bardzo dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Grudzień 28, 2020 W takim razie gratulacje, że umiałaś podjąć właściwą decyzję. Życzę Ci wytrwałości i dużo sił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikamaja11 3 Napisano Grudzień 28, 2020 No to dobrze zrobiłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena0288 0 Napisano Grudzień 28, 2020 6 minut temu, BoniBluBirdy napisał: Napisz do tego meza. Niech ma jazdę shmata Napisałabym ale nie mam do niego kontaktu, nie znam ani jej a tym bardziej jej męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalena0288 0 Napisano Grudzień 28, 2020 2 minuty temu, BoniBluBirdy napisał: Wszystko mozna znalezc gdy sie chce. Wazne ze go kopnelas. Napisz jak bo szukałam bardzo długo i nic nie znalazłam, w necie jest kilka ludzi o takim nazwisku ale nie wiem jak wygląda ona I jej mąż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach